MÜSİAD Vizyoner'23'te iş dünyası buluşuyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ - İSTANBUL
- Güncelleme:
MÜSİAD Vizyoner'23'te iş dünyası buluşuyor

Ekonomi Haberleri  / HABER MERKEZİ - İSTANBUL

MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD VİZYONER zirvesinin bu yılki mottosu "Biz'in Gücü" olarak belirlendi. 4 Kasım’da düzenlenecek olan zirvede iş dünyasının geleceği masaya yatırılacak.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (MÜSİAD) 2015’ten bu yana iki yılda bir düzenlediği ve bu yılki mottosu ‘Biz’in Gücü’ olarak belirlenen MÜSİAD VİZYONER zirvesinde kamu, iş ve ekonomi dünyasından üst düzey katılımla 4 Kasım’da iş dünyasının geleceği masaya yatırılacak.

AÇILIŞ KONUŞMASI SELÇUK BAYRAKTAR'DAN

Türkiye’nin İHA ve SİHA teknolojisinde dünyada ilk sıralarda yer almasında büyük rol oynayan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın açılış konuşmasını yapacağı zirvede; Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İslam Düşünce Enstitüsü (İDE) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Next Akedemi kurucusu Levent Erden, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Türker Kılıç sahne alacak. Ayrıca A Millî Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da zirveye konuşmalarıyla renk katacak.

Zirveye ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı “Kolektif hareketi bir başarı katalizörü olarak kullanıp, Türkiye’yi dünyanın önde gelen ilk 10 ekonomisinden biri olarak konumlandırabiliriz. MÜSİAD olarak bu iddiamızı bir hayal olarak sunmayıp aksiyona geçip, kolektif gücümüze inanıp Türkiye’nin ihtiyacı olan yatırım sermayesine çeviriyoruz. Ülkemizi 2 trilyon gayrisafi millî hasılaya ulaştıracak çalışmalar için sorumluluk alıyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: HABER MERKEZİ - İSTANBUL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...