Nusret, restoranındaki milyonluk hesabı paylaştı! Lüks araba parasına akşam yemeği

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nusret, restoranındaki milyonluk hesabı paylaştı! Lüks araba parasına akşam yemeği

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

‘Et tuzlama’ hareketiyle dünya çapında ünlenen Nusret Gökçe, Dubai’deki restoranından paylaştığı bir hesap fişi ile sosyal medyayı salladı. Uyguladığı astronomik fiyatlarla adından söz ettiren Nusret, restoranında ödenen 3 milyon liralık hesabın fotoğrafını “Para gelir, para gider” notuyla yayımladı.

Nusret, Dubai'deki restoranında ödenen bir hesabın fişini paylaştı. Nusret'in Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, hesabın 3,2 milyon TL geldiğini görenler şoke oldu. Bazı takipçiler Türkiye'deki ekonomik durum nedeniyle Nusret'e tepki gösterirken, bazıları fiyatlarnı normal olduğunu savundu.

Görenleri şaşkına çeviren fişte birçok yemek ve içecek sipariş edildiği görüldü. 398 bin 630 Birleşik Arap Emirlikleri (BAU) dirhemi tutarındaki hesap, güncel döviz kuru ile 108 bin 547 dolara karşılık geldi. Bu, yemek için 3 milyon 256 bin 410 TL ödendiği anlamına geliyor.

İşte Nusret’in "Para gelir, para gider" notuyla paylaştığı o hesap:

Nusret, restoranındaki milyonluk hesabı paylaştı! Lüks araba parasına akşam yemeği

Hesaba göre 3 altın bifteğin 5 bin 100 dirhem (41 bin 928 TL), 11 altın baklavanın 4 bin 620 dirhem (37 bin 981 TL) ödendi. Servis için ise garsonlara 90 bin dirhem (740 bin TL) bahşiş bırakıldı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...