Sakarya’ya 3,5 milyar liralık konut yatırımı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sakarya’ya 3,5 milyar liralık konut yatırımı

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Halk GYO ve Haldız İnşaat, 23 blokta 426 konuttan oluşacak Paye Sakarya projesine 3,5 milyar TL yatırım yapacak. Proje 2025 sonunda teslim edilecek.

KAAN ZENGİNLİ'NİN HABERİ

Haldız İnşaat ve Halk GYO Sakarya’nın en büyük konut projelerinden birine imza atıyor. 60 dönüm üzerinden yükselecek olan Paye Sakarya isimli proje 23 blokta 426 konuttan meydana geliyor. 3,5 milyar liralık yatırım değerine sahip olan projede; 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı konut tipi bulunuyor. Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Halk GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin “Halk GYO güvencesi ve Haldız İnşaat uzmanlığıyla geliştirdiğimiz Paye Sakarya projemizi de aynı duyarlılık, kararlılık ve yenilikçi bir konseptle tasarladık. Estetik ve konforun denge içinde bulunduğu bu proje, modern yaşamın gereksinimlerine cevap vermekle kalmayıp aynı zamanda sürdürülebilir bir gelecek için de önemli bir örnek teşkil edecek” dedi. 

CADDE MAĞAZALARI DA VAR

Paye Sakarya’nın, bölgenin en iyi konsept yaşam projesi olduğunun altını çizen Haldız İnşaat Genel Müdürü Selim Kardil ise “3,5 milyar TL yatırım değeriyle Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde hayata geçirdiğimiz projemiz, bölgenin iklimine uygun oluşturulan peyzaj alanları, geniş bahçeleri, trafiğe kapalı yürüyüş yolları ve yansıma havuzlarıyla bölgenin en iyi konsept yaşam projesi olarak tasarlandı. Modern ve yatay mimarisiyle bölgenin simgesi hâline gelecek Paye Sakarya, fonksiyonel iç mimarisiyle de konut sahiplerine keyifli bir hayat alanı sunuyor. Projemizde ayrıca günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 34 adet cadde mağazası da bulunuyor” diye konuştu. 

2025 YILINDA TESLİM EDİLECEK

Projeyi 2025 yıl sonunda teslim etmeyi planladıklarını söyleyen Kardil “426 konutun yer aldığı projemizde 144 adet 2+1, 204 adet 3+1 ve 78 adet 4+1’den oluşan farklı büyüklüklere sahip konut tipleri yer alıyor. Projede özellikle metrekaresi yüksek 3+1 ve 4+1 dairelerin sayısını yüksek tutarak oluşturduğumuz geniş yaşam alanları, balkon ve teraslar ile daha şık, konforlu ve dört mevsim keyifle yaşanılacak bir hayat sunmayı hedefledik. Projemizde özellikle dikkat ettiğimiz bir diğer nokta da inşaat yoğunluğunu dengelemek oldu. Bu doğrultuda da bölgenin iklimine uygun süs bitkileri ve ağaçların seçilmesini sağlayarak ev sahiplerinin keyifle vakit geçireceği 25 bin metrekare peyzaj alanı oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...