SDTTR katılım endeksine uygun mu? SDT halka arz ne zamandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
SDTTR katılım endeksine uygun mu? SDT halka arz ne zamandı?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Halka arz ile yakından ilgilenen vatandaşların gündeminde SDTTR halka arzının katılım endeksine uygun olup olmadığı yer aldı. Arama motorlarında ise sıklıkla SDTTR katılım endeksine uygun mu? SDT halka arz ne zamandı? soruları araştırıldı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

SDTTR katılım endeksine uygun mu değil mi merak edilenler arasında yer alıyor. Son zamanlarda SPK tarafından halka arz duyurusu bulunmuyor. Yatırımcıların merak ettikleri arasında ise SDTTR katılım endeksine uygun mu? SDT halka arz ne zamandı? sorularına cevap arandı.

SDTTR KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri katılım endeksine uygun değildir. 

SDT UZAY HALKA ARZ NE ZAMANDI?

SDTTR halka arzı 28-29 Aralık tarihinde halka arz oldu. 

SDT HALKA ARZ FİYATI NEDİR?

Halka arz 32 TL'den halka arz oldu. 

SDTTR katılım endeksine uygun mu? SDT halka arz ne zamandı?

"KATILIM ENDEKSİNE UYGUN DEĞİL" NE ANLAMA GELİYOR?

Katılım endeksine uygun değil ifadesi, halka arz olan şirketin İslam'a uygun olmadığını veya katılım bankacılığı prensiplerine aykırı olması demektir. Şirketin faiz işlemleri yapması, haram olan alanlarda iş yapması halinde hisse için "katılım endeksine uygun değil" ifadesi kullanılır. İslam'a uygun yatırım yapmak isteyen vatandaşlar katılım endeksine uygunluğu kontrol etmesi gerekmektedir.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...