Silikon Vadisi’nde girişimcileri taşıyacak

Silikon Vadisi’nde girişimcileri taşıyacak

EKONOMİ Haberleri

Temsa, şehirler arası otobüs segmentinde öne çıkan organizasyonlar arasında gösterilen ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini ABD'nin Orlando şehrinde bir araya getiren UMA Motorcoach EXPO 2021'e katıldı.

TS30 model otobüsü ile fuarda boy gösteren Temsa, ABD'ye odaklanacak. 2010 yılında ABD pazarına giren şirket 1.000'i aşkın aracıyla faaliyet gösteriyor. Kuzey Amerika pazarını gelecekteki büyüme motorlarından biri olarak gören şirket, yakın zamanda bu pazara özel olarak geliştirdiği TS45 elektrikli otobüsü Silikon Vadisi başta olmak üzere ABD'nin farklı bölgelerinde yollara taşımayı hedefliyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Temsa Üst Yöneticisi (CEO) Tolga Kaan Doğancıoğlu, "Yakın zamanda bütün teknolojisiyle kendi ürettiğimiz elektrikli araçlarımız Silikon Vadisi başta olmak üzere ABD'nin farklı bölgelerinde yollarda olacak. Önümüzdeki dönemde yeni ortak şirketimiz PPF ve Skoda Transportation’ın da gücüyle özellikle Kuzey Amerika pazarında daha büyük başarı hikâyeleri yazmayı hedefliyoruz” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...