Surgery katılım endeksine uygun mu? Sur Yapı halka arzı kaç lot veriyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Surgery katılım endeksine uygun mu? Sur Yapı halka arzı kaç lot veriyor?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Halka arz ile yakından ilgilenen vatandaşlar Sur Yapı halka arzının detaylarını araştırıyor. SURGY hisse kodu ile satın alınabilecek olan halka arz ile ilgili merak edilenler arasında ise Surgery katılım endeksine uygun mu? Sur Yapı halka arzı kaç lot veriyor? soruları yer aldı.

SURGY halka arzının ne zaman borsada işlem göreceği ve katılım endeksine uygun olup olmadığı merak konusu olurken vatandaşlar araştırmalara başladı. Halk arz alım - satım yapanların merak ettikleri arasında yer alan Surgery katılım endeksine uygun mu? Sur Yapı halka arzı kaç lot veriyor? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. Detaylar...

SURGY KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Sur Yapı şirketinin halka arzının katılım endeksine uygun olduğu duyuruldu.

SUR YAPI HİSSE NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

7-8 Aralık tarih aralığında talep toplayacak olan Sur Yapı, talep toplama işlemlerinin ardından ise borsada işlem görmeye başlayacak.

Surgery katılım endeksine uygun mu? Sur Yapı halka arzı kaç lot veriyor?

SUR YAPI HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

SURGY, 45,000,000 lot veriyor.

SUR YAPI HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Ziraat Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığıyla halka arz alınabilecek.

"KATILIM ENDEKSİNE UYGUN DEĞİL" NE DEMEK?

Halka arz ile ilgilenenler sıklıkla "katılım endeksine uygunluk" ifadesine denk geliyor. Katılım endeksine uygun değil ifadesi, halka arz olan şirketin İslam'a uygun olmadığını veya katılım bankacılığı prensiplerine aykırı olması demektir. Şirketin faiz işlemleri yapması, haram olan alanlarda iş yapması halinde hisse için "katılım endeksine uygun değil" ifadesi kullanılır. İslam'a uygun yatırım yapmak isteyen vatandaşlar katılım endeksine uygunluğu kontrol etmelidir.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...