Türkiye’de İş Dünyası 1 yaşında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye’de İş Dünyası 1 yaşında

EKONOMİ Haberleri

İhlas Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına başlayan Türkiye’de İş Dünyası dergisi; birinci yaşını, iş ve medya dünyasından çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı törenle kutladı.

İhlas Medya Grubu bünyesinde geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, birinci yılını geride bıraktı. Derginin birinci yıldönümü kutlaması, Çırağan Sarayı’nda İhlas Medya Grup Başkanı Aslıhan Ören, iş ve medya dünyasından önemli isimler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

İŞ VE SİYASET DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ KATILDI

Türkiye’de İş Dünyası’nın ilk yılını doldurması sebebiyle yapılan kutlamaya; derginin ilk sayısının kapağında röportajı ile yer alan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Türkiye’nin sağlık alanında geldiği yeri anlattığı röportajıyla yine kapakta yer alan Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Alvimedica Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Alaton, bir başka sayının kapak röportajını veren Shopsa.com.tr Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM) Başkanvekili Ahmet Fikret Kileci başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasının çok önemli isimleri katıldı.

Türkiye’de İş Dünyası 1 yaşında

"DERGİMİZİN SAĞLADIĞI BAŞARI SORU İŞARETLERİNİ GİDERDİ"

Derginin Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak, yaptığı konuşmada, dergi olarak kadının iş hayatında daha fazla yer alması, gıda güvenliğinin sağlanması, sürdürülebilirlik, kent hayatının iyileştirilmesi, sağlık gibi konuları önceliklendirerek yayın yaptıklarını belirtti. Toprak “Dijitalleşmenin, hayatın her alanındaki etkisini artırdığı bir dönemde, basılı bir derginin yayın hayatına başlaması zaman zaman soru işaretleriyle karşılandı. Ancak dergimizin sağladığı başarı tüm soru işaretlerini giderdi” dedi.

Celal Toprak, Türkiye’de İş Dünyası’nın bundan böyle de Türk sanayisinin, iş dünyasının sorunlarının yanı sıra geleceğe dair beklentilerini de dile getirme konusunda sorumlu davranacağını belirtirken, kadın, sağlık, gıda güvenliği, sürdürülebilirlik konularına pozitif ayrımcılık yapacaklarını da söyledi.

Konuşmaların ardından İhlas Holding Medya Grup Başkanı Aslıhan Ören, dergiye emeği geçenlerle birlikte 1’inci yıl pastasını kesti. Derginin 13’üncü sayısında ise kapak röportajında, eski TÜSİAD başkanlarından olan, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Boyner, görüşleriyle yer aldı. Boyner, dünyanın daha sürdürülebilir seçimlere ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Türkiye’de İş Dünyası 1 yaşında

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...