Ne altın ne dolar yatırımı katlayan ticarethane!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ne altın ne dolar yatırımı katlayan ticarethane!

EMLAK Haberleri

Türkiye’nin önde gelen emlak şirketlerinden Ak Yapı ticaret ve finansın kalbi İstanbul’da dört projeyle yatırımlara değer katacak. Hadımköy, Başakşehir, Dudullu ve Mektap’ta Ak Yapı tarafından kurulan ticarethaneler ‘işinize güç katacak’ projeler olarak yatırımcıya sunuluyor. 

Ak Yapı bağımsız bölümlerine ve geniş imkanlı ticarethane projeleriyle iş insanları ve yatırımcılara yeni bir dünya sunuyor. Hadımköy’de kurulan ticarethane her ihtiyaca uygun büyük metrekareler sunarken elektrikli araç ve scooter üniteleriyle çağın gereklerine ayak uyduruyor. Başakşehir, Dudullu ve Hadımköy Sanayi bölgesinde yer alan Mettap’ya yer alan ticaret alanları birbirinden farklı imkan ve özellikleriyle yeni misafirlerini bekliyor. İşte tüm detaylar…

TİCARET HADIMKÖY’DE 479 BAĞIMSIZ BÖLÜM 

Hadımköy Sanayi bölgesinde; Hadımköy yolu ana caddesi üzerinde sanayinin ve ticaretin merkezi konumunda yer alıyor. Ticarethane Hadımköy’de birbirine sirkülasyonla bağlı 2 blokta 479 adet bağımsız bölüm yer alıyor ve toplam 208.816 m2 inşaat alanına sahip. 115 m2’den başlayıp ihtiyacınıza göre 34.500 m2’ye kadar birleştirilebilme özellikleri ile her ihtiyaca uygun büyük metrekareler sunuyor.

Tavan yüksekliklerinin 7 metre olduğu projede imalathane, teknik alan, sığınak, otopark, depo, gri su sarnıcı, yağmur suyu sarnıcı, jeneratör, mescid, elektrikli araç ve scooter üniteleri bulunuyor.

Ne altın ne dolar yatırımı katlayan ticarethane!

TİCARETHANE BAŞAKŞEHİR İSTANBUL’UN KALBİNDE

Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 250 bin kişiye istihdam sağlayan İkitelli OSB’nin yanı başında yer alan Ticarethane Başakşehir’de 135 adet bağımsız bölüm bulunuyor ve toplam 54.231 m2 inşaat alanına sahip. Bağımsız bölüm büyüklükleri 35 m2’den başlıyor, 11.120 m2’ye kadar birleştirilebilme özellikleri ile her ihtiyaca uygun, büyük metrekareler sunuluyor.

Projede imalathane, teknik alan, sığınak, otopark, depo, gri su sarnıcı, yağmur suyu sarnıcı, jeneratör, mescid bulunuyor. Dükkanların tavan yüksekliği 7 metre, kolon açıklığı ise 8 metre.

Ne altın ne dolar yatırımı katlayan ticarethane!

TİCARETHANE DUDULLU SABİHA GÖKÇEN’E 20 KM UZAKLIKTA

Türkiye’nin en önemli üretim üslerinden biri olan ve kooperatifleri, fabrika alanları ve bağımsız firmalarıyla yıllık 50 Milyar TL’yi aşan ihracata sahip Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nin merkezinde yer alıyor. Ticarethane Dudullu arazisinin en önemli özelliği, Dudullu OSB içerisinde yer alan tek parsel olması ve proje arazisinin içinde metro istasyonunun yer alması. 636 adet bağımsız bölümün yer aldığı projemiz üç bloktan oluşuyor ve tüm bloklar her katta birbirine sirkülasyon sistemi ve köprüler ile birbirine bağlı. Büyüklükleri 80 m2’den başlıyor, 47.985 m2’ye kadar birleştirilebilme özellikleri ile her ihtiyaca uygun metrekareler sunuluyor.

İstanbul Havalimanı’na 75, Sabiha Gökçen’e 20 km uzaklıkta bulunuyor. Projede imalathane, teknik alan, sığınak, otopark, gri su sarnıcı, yağmur suyu sarnıcı, jeneratör, mescit, toplantı salonları yer alıyor. Dükkanların tavan yüksekliği 5 ile 8 metre arasında, kolon açıklığı ise 8 ile 13 metre arasında değişiyor.

Ne altın ne dolar yatırımı katlayan ticarethane!

KENDİ ARITMA TESİSİ VAR

Hadımköy Sanayi bölgesinde yer alan Ticarethane Mektap büyüklükleri 67 m2’den başlayıp, ihtiyaca göre 14.000 m2’ye kadar birleştirilebilme özelliğine sahip 137 adet imalathane-dükkan-mağaza yer alıyor. 2 bloktan oluşan ve iki bloğun da birbirine sirkülasyon sistemi ile bağlı olan, TİCARETHANE konseptimizde yer alan bu projenin en ayırt edici özelliği; metal ve plastikçiler sektörüne özel mimari ve teknoloji ile dizayn edilmiş olması.

Ticarethane Mektap’ı geliştirirken ‘kendi arıtma tesisi içinde olan’, en son teknoloji ile donatılmış, çevre dostu bir sanayi projesi planlandı. 7 gün/24 saat hizmet verecek bu arıtma tesisi sayesinde günde 5.000 metreküpe kadar ağır metal içeren atık su, TİCARETHANE METKAP’ın kendi tesisinde arıtılacak. Böylece projede yer alan ve ağır kimyasallarla üretim yapan firmalar, yasal zorunluluğu bulunan ÇED (Çevresel Etki Değerlendirmesi) raporuna başvurduklarında işletme ruhsatını kolaylıkla alabilecekler.

Ne altın ne dolar yatırımı katlayan ticarethane!

Projede ağır metal atıklarını ayrıştırma özellikli arıtma tesisi, imalathane, teknik alan, sığınak, otopark, depo, gri su sarnıcı, yağmur suyu sarnıcı, jeneratör, mescid yer alıyor. Projede yer alan dükkan/mağazaların tavan yüksekliği, 6.5 metre ile 8 metre arasında değişiyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...