Altay - Adanaspor (0-1 Maç Sonucu) Hadi Sacko 90+4'te penaltıdan attı, 3 puan geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altay - Adanaspor (0-1 Maç Sonucu) Hadi Sacko 90+4'te penaltıdan attı, 3 puan geldi

FUTBOL Haberleri

Adanaspor deplasmanda Altay'ı 0-1 mağlup etti. 23. haftasının açılış maçında Altay'a konuk olan Adanaspor, 3 puanı 90+4'te Hadi Sacko'nun penaltı golüyle hanesine yazdırdı. Turuncu-Beyazlılar bu galibiyetle puanını 25 yükseltti. 6 maçtır kazanamayan Altay 19 puanda kaldı.

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasının açılış maçında Adanaspor, deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti.

Adanaspor'da penaltı atışını kullanan Hadi Sacko 90+4. dakikada topu filelerle buluşturdu. Adanasporlu Burak Çoban'ın 90+8. dakikada Altay kalesine gönderdiği topa itiraz üzerine VAR'a gidildi. VAR incelemesinde, pozisyonun başlangıcında ofsaytta olduğu gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

ALTAY - ADANASPOR (0-1) ÖZET İZLE

https://twitter.com/AdanasporResmi/status/1621586460758474753

Stat: Alsancak Mustafa Denizli Stadı

Hakemler: Erdem Mertoğlu, Şenol Bektaş, Salih Burak Demirel

Altay: Ozan Evrim Özenç, İbrahim Öztürk, Björkander, Efe Mertoğlu, Salih Sarıkaya, Tolga Ünlü, Ceyhun Gülselam, Eren Erdoğan, Naderi (Dk. 88 Özgür Özkaya), Paixao, Yusuf Tekin (Dk. 61 Mehmet Gündüz)

Adanaspor: Ahmed Said Kıvanç, Alpay Çelebi (Dk. 78 Evren Korkmaz), Emre Kaplan, Hüseyin Öztürk, Ferhat Katipoğlu, Abdurrahman Canlı, Benasser (Dk. 23 Enes Sağlık, Dk. 83 Pedro Nuno Fernandes), Hakkı Türker, Burak Çoban, Iseka (Dk.75 Hadi Sacko), Jallow (Dk. 46 Ahmethan Köse)

Gol: Dk. 90+4 Hadi Sacko (Penaltıdan) (Adanaspor)

Sarı kartlar: Dk. 30 Efe Mertoğlu, Dk. 90+2 Ozan Evrim Özenç (Altay), Dk. 90+2 Evren Korkmaz (Adanaspor)

Altay - Adanaspor (0-1 Maç Sonucu) Hadi Sacko 90+4'te penaltıdan attı, 3 puan geldi

https://twitter.com/AdanasporResmi/status/1621598962321858560

KEMAL KILIÇ: SERİ GALİBİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, çok zor bir maç olduğunu söyleyerek, “İki takım için de çok zor bir maç. Bulundukları konumdan kurtulmak isteyen iki takımın maçıydı” dedi.

Zor bir oyun olduğunu dile getiren Kılıç, "Çok zor bir oyun oldu çünkü sahada bulundukları yerden kurtulmaya çalışan iki takım vardı. Kaliteli bir takımız var. Son iki-üç maçta basit kayıplar yaşadık ama bu maçta telafi ettik. Adanaspor’un ikinci dış saha galibiyeti oldu, bunun için de mutluyuz. Play-off hattı için ve üst sıralar için oynamamız gerekiyordu. Henüz alt sıralardan kurtulmak için savaş verdik.

Oyuna gelecek olursak inişli ve çıkışlı bir maç oldu. Biz iyi başladık daha sonra onlar iyi oynadı. Ön bölgede iyi olan takımımız ilk kez bu kadar çok zorlandı, tabii bu ilk yarının son dakikalarına kadar sürdü. İkinci yarı oyuna daha hakimdik. Bu özgüvenle de skoru bulduk. Üst sıralara çıkmak için de seri galibiyetlere ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.

Altay - Adanaspor (0-1 Maç Sonucu) Hadi Sacko 90+4'te penaltıdan attı, 3 puan geldi

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...