Serkan Tokat hangi takımlı? Serkan Tokat nereli, kimdir, kaç yaşında?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

FUTBOL Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş kendi taraftarı önünde Galatasaray’ı konuk edecek. Zirve yarışında kaybeden takımın ağır yara alacağı maç VAR hakemi belli oldu. saat 19.00'da Vodafone Park'ta mücadelenin VAR hakemi Serkan Tokat oldu. Bu gelişmelerin ardından özellikle “Serkan Tokat hangi takımlı? Serkan Tokat nereli, kimdir, kaç yaşında?” gibi sorular gündem oldu. Bir dönem hakemliği bırakan Sekan Tokat daha sonra göreve geri gelmişti. Peki, Serkan Tokat hangi takımlı? Serkan Tokat nereli, kimdir, kaç yaşında?

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray çok kritik bir maça çıkıyor. Dev derbi öncesi Şenol Güneş'in ve Okan Buruk'un kozlarını paylaşacağı maçta VAR hakemi krizi yaşandı. Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Serkan Tokat’ın açıklanmasının ardından özellikle sosyal medyada tepkiler yağdı. Peki, Serkan Tokat hangi takımlı? Serkan Tokat nereli, kimdir, kaç yaşında?

Serkan Tokat hangi takımlı? Serkan Tokat nereli, kimdir, kaç yaşında?

SERKAN TOKAT HANGİ TAKIMLI?

Beşiktaş Galatasaray maçının VAR hakemi Serkan Tokat’ın Galatasaraylı olduğu bilinmektedir.

SERKAN TOKAT NERELİ, KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Serkan Tokat 1981 yılında Ankara'da doğdu. Serkan Tokat aslen Siirtli'dir. Eski futbol hakemi Metin Tokat, Serhat Tokat'ın amcasıdır.

Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünü bitiren Serkan Tokat, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Enstitüsü'nde yüksek lisans yapmıştır. Serkan Tokat 1998'de hakemlik yapmaya başlamıştır. İlk profrsyonel tecrübesini 'de kazanan Tokat, 2013-2014'te Süper Lig maçlarında düdük çaldı.

Serkan Tokat birçok karşılaşmada ise VAR hakemi olarak görev aldı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...