Ufuk Özerten, 'Hata yap, yanlış yapma'

Ufuk Özerten, 'Hata yap, yanlış yapma'

FUTBOL Haberleri

Başkanvekili Ufuk Özerten TFF olarak sonuna kadar hakemlerin arkasında olmaya devam edeceklerini, kulüplerden de fair play beklediklerini söyledi

Süper Lig hakemlerinin Sapanca'daki yeni sezon öncesi kampında dün açılış programı geçekleşti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katılmadığı toplantıda hakemlere Başkanvekili Ufuk Özerten hitap etti. Özerten, "Hata olur ama yanlış olmayacak" diye başladığı konuşmasında, "1992'den beri bu işin içindeyim. 3 Temmuz sürecinde 2 gece ben de yattım. Hakemler bu süreçte olmadılar. Biz bundan hep gurur duyduk. Siz hakemlerden ülkem adına şunu istiyorum. Bu sezon birlik ve beraberlik sezonu olsun. nbsp;Kul hakkı yemeyin" dedi.
DUYGU DOLU DAKİKALAR
MHK Başkanı Zekeriya Alp de, "Size güvenin her geçen gün arttığını görüyoruz. Hakem hataları, Türk futbolcularının bize karşı niyetinden kaynaklanıyor. Futbolcularımız hakemlere karşı iyi niyetli olursa hakem hataları en aza inecektir" dedi. Törende hakemliğin duayen isimleri Doğan Babacan, Talat Tokat ve Ergül Yücedağ veda için sahneye çağrıldı. Salondaki hakem ve gözlemciler dakikalarca alkışlandı. Birçok isim gözyaşlarını tutamadı. MHK Başkanı Zekeriya Alp konuşmakta güçlük çekerek, plaketlerin takdimlerini yaptırdı.
gt; Ömer Faruk ÜNAL - Sapanca

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...