İstanbul'da korkutan olay! Temeli kayan iki bina birbirinden ayrıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir inşaat kazısı sırasında korku dolu anlar yaşandı. 5'er katlı iki binanın temeli kaydı, birbirinden ayrılan bitişik binalarda oturan vatandaşlar panik içerisinde tahliye edildi. Olay yerindeki incelemeler sürüyor.

Korkutan olay İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Karadeniz Mahallesinde meydana geldi. Yapımı devam eden bir inşaat çalışması sırasında, bitişiğindeki 5'er katlı iki binanın temelinde kayma meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı olay yerine polis ve zabıta ekipleri sevk edildi.

İKİ BİNA BİRBİRİNDEN AYRILDI

Ekipler, birbirine bitişik olan ve aralarında açılma meydana gelen binalarda oturanları tahliye etti. İnşaat alanındaki çalışmalar durdurulurken, çevresine bariyerler çekilerek güvenlik önlemi alındı. Binaların bulunduğu sokaktaki araçlar da önlem amaçlı bulundukları yerden kaldırıldı.

Ekiplerin, olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Öte yandan İstanbul Ümraniye'de de devam eden metro inşaatı sırasında yolda çökme meydana geldi. Hemen ardından yol üzerinde bulunan 3 katlı bina çöktü.

 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...