Ümraniye'de yan yana bulunan 2 bina çöktü

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Ajanslar

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde metro çalışmasının yapıldığı alanda önce yol ardından bitişik haldeki 2 bina çöktü. Çöken alanda bir aracın ise asılı kaldığı görüldü. Valilikten korkutan olayla ilgili açıklama geldi. İşte ilk görüntüler...

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Elmakent mahallesinde metro çalışmasının yapıldığı alanda çökme meydana geldi. Ardından alanın yakınında yan yana bulunan biri 3, diğeri 4 katlı 2 bina çöktü. Öte yandan alanda bir araç da asılı kaldı.

ÇEVREDE ÖNLEM ALINDI

Bunun üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, çevrede güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Çökme nedeniyle bölgeye takviye ekipler sevk edildi.

Ümraniye'de yan yana bulunan 2 bina çöktüÇökme meydana gelen alandan ilk görüntüler...

İSTANBUL VALİLİĞİNDA İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada bina çevresinde gerekli önlemlerin alındığı vurgulandı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Ümraniye Metro hattında meydana gelen kısmi göçük nedeniyle Ümraniye Elmakent Mahallesi Seyrantepe Caddesi üzerinde bulunan ve kullanılmayan üç katlı binada çökme meydana gelmiştir. Binanın boş olması nedeniyle olayda herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Bina çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır."

Ümraniye'de yan yana bulunan 2 bina çöktü
Çökme sırasında asılı kalan araç

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...