Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

TBMM Başkanı Yıldırım MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi ziyaret etti

TBMM Başkanı Yıldırım MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi ziyaret etti
Fotoğraf Başlığı TBMM Baskani Yildirim MHP Genel Baskani Bahçeli'yi ziyaret etti

TBMM Başkanı Yıldırım, MHP lideri Bahçeli ile Meclis'te görüştü. Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan Yıldırım ''Ziyaretimin illa bir sebebi olması gerekmiyor. Meclis Başkanlığı'na seçildiğimde Sayın Genel Başkan bizi ziyaret etmişti. Meclis çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk'' dedi.

Kaydet
a- | +A

Bahçeli'nin makamında 25 dakika süren görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettiğini belirterek, bugün, yeni sistemin ilk bütçesinin son günü olduğunu anımsattı.

Yıldırım, "Bugün yapılacak görüşmelerle inşallah 2019 yılı bütçesini Mecliste onaylamış olacağız, görüşmelerini tamamlamış olacağız ve böylece 2019'a girmeye hazır olacağız. Bu ziyaretimi merak ediyorsunuz. Ziyaretimin illa bir sebebi olması gerekmiyor. Biliyorsunuz Meclis Başkanlığına seçildiğimde Sayın Genel Başkan bizi ziyaret etmişti. Biz de ona mukabil bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle de Meclis çalışmaları hakında görüş alışverişinde bulunduk. Melese bundan ibarettir." dedi. Bahçeli, Yıldırım'ı gelişinde ve gidişinde makam kapısının önünde karşıladı ve uğurladı.


Bahçeli, yerel seçimlerde ismi İstanbul adaylığı için geçen Binali Yıldırım ile ilgili "Başımızın üstünde yeri var" demişti.

TBMM Başkanı Yıldırım, daha önce de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.