Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derslerini sandıkta vereceğiz

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derslerini sandıkta vereceğiz

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Büyük Sivaslılar Buluşması Programı"nda yaptığı açıklamada, "Bizim milletimizin kutsallarıyla dalga geçen, milletimizin değerlerine hürmetsizlik eden bu edepsizlere inşallah derslerini sandıkta vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle;

- Bu akşam bizleri İstanbul'da yaşayan Sivaslı Yiğidolarla buluşturanlara teşekkür ediyorum.

- Bugün dolu dolu bir gün geçiriyoruz. Sabah önce Kartal'ta Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı'nın açılışını icra ettik. Banliyö tren hattının devreye girmesiyle İstanbullulara 1 saat 10 dakika kazandırıyoruz. Banliyö tren hattımızın devreye girmesiyle hem E-5'in hem de Tarihi Yarımada'nın trafiğinde rahatlama bekliyoruz. Ardından Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de halkımızla buluştuk. Son bir ayda İstanbul genelinde 10 ilçemizi ziyaret ettik. Muhalefet daha yeni yeni Ankara'dan çıkarken biz bugüne kadar 39 vilayetimizde vatandaşlarımızla buluştuk.

- Sadece sahil kenarlarını değil bize oy versin vermesin her bir insanımızı ziyaret ettik ediyoruz. Hakkari ve Şırnak'ta muhteşem katılımlarla mitinglerimizi yaptık.

- Muhalefet sabah akşam bir başka firma ile anket falı açarken biz haftanın 7 günü meydandayız. Şahit olduğumuz manzara şudur: 31 Mart seçimlerinin önemini halkımız artık idrak ediyor. Bunun bir beka seçimi olduğunu çok iyi biliyor.

LAFA BAK! SENİN GÖREVİN NE?

- Halkımız sabırsızlıkla 31 Mart'ın gelmesini bekliyor. Oy yoksa yol da yok diye azarlananlar dört gözle sandığı bekliyor. Lafa bak! Senin görevin ne? Senin görevin hizmet! Bizde zihniyet şu: Efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.

- Kamera önünde mukaddes değerleriyle dalga geçilenler 31 Mart'ı bekliyor.

- Muhalefet ne kadar önemsiz hale getirmeye çalışsa da bu seçimler çok önemlidir. Bu seçimler bölücülerle anlaşıp milli iradeye pusu kuranlarla hesaplaşma seçimidir.

31 Mart'ta sandıkta sadece belediye başkanlarını, meclis üyelerini belirlemekle kalmayacağız. CHP'nin, İyi Parti'nin listelerinde bölücü örgütün elemanları var. Ama bunun farkında olamayacaklar. Bu oyunu 31 Mart'ta bozmamız lazım. Şimdi sizleri ben Taksim'e götürüyorum. Taksim'i izleyelim.

- CHP ve İttifak; bunlar bayraklarımızı yakıyor. Biz Cumhur İttifakı olarak bayraklarımızla tankların önünde duruyoruz. İşte farkımız bu. İşte 31 Mart bunun için bir beka meselesidir. Onun için benim yiğidolarım başta Sivas olmak üzere herkesi telefonlarla arayacağız ve bu beka mücadelesinden galip çıkacağız.

GÜZEL BİR DERS VERECEĞİZ

- Biz bayraklarımızı yakanlara bunun hesabını sandıkta sorarız ve soracağız.

- Fatih'in emaneti bu mübarek şehrin duvarlarına 'Zulüm 1453'te başladı' diyenlere yine güzel bir ders vereceğiz.

- Bay Kemal İstiklal Marşı'nı bilmiyor ki! Zaten HDP denilenler İstiklal Marşımızı okumuyor, bayrağımızı astırmıyor. Benim yiğidom bunlara oy verir mi ya! Bunun hesabını sormaya var mıyız?

- İstanbul'daki Yiğidolardan sandıklara gözü gibi bakmalarını istiyorum. Sandıklara muhakkak gitmelerini istiyorum. Sandıklara aynı zamanda 27 Mayıs darbesi ile dar ağacına gönderilen demokrasi kahramanları için gideceğiz. Sandıklara bundan 10 sene önde Darül Beka'ya uğurladığımız Muhsin Yazıcıoğlu için gideceğiz.

- Milletimizin kutsallarıyla dalga geçen edepsizlere sandıkta derslerini vereceğiz.

- Demokrasi bayramına hazır mıyız? 31 Mart'ta sandığa sahip çıkıyor muyuz? 31 Mart'ta ezanımıza, bayrağımıza sahip çıkıyor muyuz? Mührü gönül belediyeciliğine vuruyor muyuz? İşte yol arkadaşım Sivaslılar bunlardır.

- Sevgi ispat ister, seven sevgisini icratlarıyla belli eder. Biz İstanbul'a aşığız diyoruz. Biz Türkiye'ye meftunuz diyoruz. Bu sevgimizi 17 yıldır eserlerimizle göstermeye çalışıyoruz. Şimdi bir temel var bir temel daha var. Bunlardan bir tanesi az önce Binali kardeşim söyledi; Sivas'a yüksek hızlı tren istemiyor. Bir de Sezai Temelli var. Mardin'e Yüksek Hızlı Tren gelecekmiş! Sizin ihtiyacınız var mı diyor? Birisi Temel, birisi de Temelli!

- Sivas'a 28 katrilyon yatırım yaptık. İstanbul'a 255 katrilyon yatırım yaptık. 

- CHP demek üç ç demektir. Çöp, çukur, çamur.

- İstanbul'da, Kocaeli'nde, Eskişehir'de benim Kürt kardeşlerim de yaşıyor. Bu ülkeyi neden bölüyorsunuz! Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz

- Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bu adam Kürdistan'ı çok seviyorsa Kuzey Irak'ta Kürdistan diye bir bölge var buyursun oraya gitsin!

- Bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Bizim rabiamız var. Tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet.

- Biz niye Cumhur İttifakını kurduk? 15 Temmuz'da. O tankların topların karşısında Cumhur İttifakı vardı. Diğerleri neredeydi? Bay Kemal FETÖ'cülerin kontrolünde tankların arasından çıkarak Bakırköy Belediyesi'ne gitti. Orada kahvesini yudumluyordu. Biz onbinler meydandayken havalimanına indik. Bay Kemal "Darbe olsa tankların önüne ben çıkarım" dedi. Bu adam dürüst değil.

- Şimdi Beyefendi Genel Müdür. 10 yıl önce SSK hastaneleri daha iyiydi. Niye gitmiyorsun? Koltuğu bırakmaz. Buna öyle bir Osmanlı tokadı atılsın ki hiç olmazsa bu CHP'liler de bundan kurtulsun.

- 1994 yılında İstanbul halkını bu zihniyetten kurtardık. Bir daha bu şehre CHP gölgesi düşmedi. CHP'nin İstanbul üzerine çöreklenmesine inşallah bir daha müsaade etmeyeceğiz.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...