İmamoğlu’ndan ihale tehdidi

İmamoğlu’ndan ihale tehdidi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaz aylarından temelinin atılacağını söylediği Kanal İstanbul projesinde geri sayım sürerken İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ihalede yer almaya hazırlanan isimleri açık açık tehdit etti.

CHP’li İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinin peşinde koşanların gelecekte af dileyerek kurtulamayacağını söyledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Kanal İstanbul projesinin bugünlerde peşinde koşanlar, gelecekte af dileme ile kurtulamayacaklar. Hukukun önünde hesabını verirler. Bugün bu işe para vermenin peşinde koşanlar ya da ‘ihaleydi, ne yapalım biz de almaya çalıştık’ diyenler sadece basit bir şekilde süreçten sıyrılamazlar. Vatandaşın bu kadar karşı çıktığı bir meseleye hukukun önünde; ama ulusal, ama uluslararası düzeyde sektörlere ben uyarımı yapıyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...