Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tanık olarak dinlenecekti, Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi feci şekilde öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tanık olarak dinlenecekti, Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi feci şekilde öldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir dönem yakın korumalığını yapan polis memuru kendi aracının altında kalarak hayatını kaybetti. Polis memuru Erol Yıldız 23 Mayıs’ta görülecek olan Yazıcıoğlu davasında tanık olarak dinlenecekler arasında yer alacaktı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir zamanlar yakın korumalığını yapan 49 yaşındaki polis memuru Erol Yıldız 23 Mayıs'ta Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili olarakgörülen davada tanık olarak idnlenecekti ancak kendi aracının altında kalarak hayatını kaybetti.

Ankara’nın Keçiören ilçesi Ayvalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda bu sabah saatlerinde  merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun BBP Genel Başkanlığı döneminde bir dönem yakın korumalığını yapan ve son olarak da Türkiye Büyük Millet Meclisi Koruma Daire Başkanlığı'nda görevini sürdüren polis memuru 49 yaşındaki Erol Yıldız otomobilinin altında kalarak vefat etti. 

OTOMOBİLİNİN ALTINDA KALDI

İddialara göre sabah otomobilini çalıştıramayan Yıldız, otomobilini iterek hareket ettirdiği esnada, otomobilin geriye doğru üzerine gelmesiyle kendi aracının altında kaldı. Olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahalesinde Yıldız’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken olay ile ilgili tahkikat başlatıldı.

23 MAYIS'TA TANIK OLARK DİNLENECEKTİ

Ayrıca Yıldız’ın isminin, Yazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili olarak 23 Mayıs’ta görülecek olan davada tanık olarak dinlenecekler arasında yer aldığı da öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...