Bakan Güler, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

Resmi temaslar kapsamında Irak'ta bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ve IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslar kapsamında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile Irak'a gitti. Güler, Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile görüştü.

Bakanlıktan ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile gittiği Erbil'de görüşmelere devam ediyor. Bakan Yaşar Güler, IKBY Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile bir araya geldi."

Bakan Güler, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü

NEÇİRVAN BARZANİ İLE DE GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Güler, Erbil'de Mesrur Barzani ile görüşmeden önce IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile de bir araya geldi. Görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ele alındı, görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Güler, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...