Dün güneş vardı, bugün yağmur! Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı

Dün güneş vardı, bugün yağmur! Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı
Başlık ResmiDün güneş vardı, bugün yağmur! Meteorolojiden hafta sonu uyarısı

Ülke genelinde etkili olan güneşli hava, bugün yerini yağışlı ve serin yeni bir sisteme bırakıyor. Batı kesimlerden başlayacak yağışlar, yarın tüm ülkede etkili olacak.

Kaydet
|

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) raporuna göre; bugün Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'nun iç ve doğusu yağışlı bir havanın etkisine girecek.

ÖNERİLEN HABERLER
“Baba Kız Doğada” hesabıyla biliniyordu… Eşi Sunay Kurtal’ın vefatı kahretti
MAGAZİN

“Baba Kız Doğada” hesabıyla biliniyordu… Eşi Sunay Kurtal’ın vefatı kahretti

Yağışların Kıyı Ege ile Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olacağı öngörülüyor. İstanbul'da en yüksek sıcaklığın 14, Ankara'da 13, İzmir'de ise 15 derece olması bekleniyor.

BUZLANMA VE DON UYARISI

Doğu Anadolu ve İç Anadolu'nun doğusunda sabah saatlerinde yer yer yoğun sis ve pus hadisesi görülecek. Doğuda gece sıcaklıklarının sıfırın altında 7 derecelere kadar düştüğü bölgede buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olunması gerekiyor. Ayrıca yarın Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer toz taşınımı bekleniyor.

YARIN ÜLKE GENELİ YAĞIŞLI

Yarın ise ise yağışlı sistem etki alanını genişleterek yurdun büyük bölümünü kapsayacak.

Bugün başlayacak sıcaklık düşüşü yarın iyice hissedilecek. Ankara ve İstanbul'da termometrelerin 7 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.