Evinde vahşice katledilmişti... Aylin Sözer cinayetinde karar çıktı!

- Güncelleme:
Evinde vahşice katledilmişti... Aylin Sözer cinayetinde karar çıktı!

GÜNDEM Haberleri

Borç para vermediği eski sevgilisinin boğazını keserek öldüren ve cesedini yakmaya çalışırken yakalanan Kemal Ayyıldız, ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul Anadolu 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Kemal Ayyıldız cezaevinden SEGBİS sistemiyle bağlanırken müştekiler, taraf avukatları ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı da mahkeme salonunda hazır bulundu. Mahkeme, tutuklu sanık Ayyıldız'ı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.  Ayrıca sanık, “nitelikli yağma” ve “mala zarar verme” suçlarından 15 yıl 6 ay hapse mahkum edildi. Sanığın tutukluluk halinin devamına hükmedildi. Tutuklu sanık Kemal Ayyıldız ise savunmasında "Her zaman söylüyorum. Bir gün suçsuz olduğum anlaşılacak. 3 tane çocuğum var, üzerlerine yemin ederim Aylin'e ben kıymadım" sözlerini sarf etti.

Evinde vahşice katledilmişti... Aylin Sözer cinayetinde karar çıktı!

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ EVİNDE KATLEDİLDİ

Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Aylin Sözer 29 Aralık 2020’de Maltepe’deki evinde katledilmişti. Genç kadından haber alamayan kardeşleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Polislerin geldiğini gören şüpheli Kemal Ayyıldız, kapı önüne yığınak yaptı. Çağrılan çilingir kapıyı açtı. Dairede yangın çıktığını gören ekipler, içeri girdiklerinde genç kadını kanlar içinde yerde yatarken buldu.

Evinde vahşice katledilmişti... Aylin Sözer cinayetinde karar çıktı!

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI ALDI

Şüphelinin üst aramasında Sözer’e ait altınlar ve yanıcı sıvı bulundu. Borç para vermeyen eski sevgilisi Aylin Sözer’in evine giden Ayyıldız, genç kadının boğazını keserek üzerine yanıcı madde döktü. Yanarak hayatını kaybeden kadının Sözer’in katili Kemal Ayyıldız, ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Evinde vahşice katledilmişti... Aylin Sözer cinayetinde karar çıktı!

"KATİLİ SUÇÜSTÜ YAKALADIK"

Aylin Sözer'in kardeşi Nilay Sözer ise "Sanığa ağırlaştırılmış müebbet müebbet hapis cezası verildi. Hiçbir karar ablamı geri getirmeyecek. En azından diğer kadınların öldürülmesini önleyebilir. Çünkü canınız yanmadan anlamıyorsunuz. Benim içime su serpilmiyor. 100 kere ağırlaştırılmış müebbet alsa ablamı geri getirecek bir şey yok. Mahkeme başkanı tüm detayları ayrı ayrı sorguladı. 2 yıl yargılama çok uzun bir süre. Biz katili suçüstü yakaladık. Her şey benim gözümün önünde oldu. Bizim hayatımızda tehlike altındaydı" şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...