Son dakika... Vekil aracında terörist taşıyan Heval Bozdağ'ın fezlekesi Adalet Bakanlığı'nda

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika... Vekil aracında terörist taşıyan Heval Bozdağ'ın fezlekesi Adalet Bakanlığı'nda

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika... Ağrı'da gerçekleştirilen terör operasyonunda yakalanan teröritler, Yeşil Sol Parti Milletvekili Heval Bozdağ'ın aracından çıkmıştı. Konuyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, 28. Dönem milletvekili Bozdağ hakkında oluşturulan fezleke Adalet Bakanlığına gönderildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz günlerde Ağrı'da bir terör operasyonu gerçeleştirildiğini ve 2 BTÖ üyesi teröristin yakalandığını duyurmuştu. Yerlikaya, teröristleri taşıyan aracın ise HDP adına tescilli olduğunu açıklamıştı.

TERÖRİTLERİ GETİREN ARAÇ YSP'Lİ VEKİLİN ÇIKTI

Tutuklanan şahısların, Ağrı’ya HDP adına tescilli bir araçla getirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, aracın ise Ağrı Yeşil Sol Parti Milletvekili Heval Bozdağ adına tahsisli olduğunu açıkladı.

28. Dönem Milletvekili Bozdağ'ın, iki teröristi vekil aracı ile Ağrı'dan getirdiği tespit edildi.

Yerlikaya, konuyla ilgili milletvekili hakkında da soruşturma evrakının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildiğini açıkladı.

FEZLEKE ADALET BAKANLIĞI'NDA

Bugün savcılıktan gelen açıklamada ise Heval Bozdağ hakkında oluşturulan fezlekenin Adalet Bakanlığı'na gönderildiği belirtildi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1713126452223217746       

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...