Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İstanbullular dikkat! En işlek hat, 3 gün boyunca kapalı olacak

İstanbullular dikkat! En işlek hat, 3 gün boyunca kapalı olacak
Fotoğraf Başlığı İstanbullular dikkat! En işlek hat, 3 gün boyunca kapalı olacak

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda doğal gaz alt yapı çalışması nedeniyle sefer düzenlemesi yapıldı. Seferler, 17 Temmuz Cuma günü saat 06.00'dan 20 Temmuz Pazartesi günü saat 06.00'ya kadar Kabataş-Soğanlı İstasyonları arasında gerçekleştirilecek.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda, doğal gaz altyapı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 17 Temmuz Cuma günü saat 06.00'dan 20 Temmuz Pazartesi günü saat 06.00'ya kadar sefer düzenlemesine gidilecek.

ÖNERİLEN HABERLER
5 kilo uyuşturucuyla yakalanan CHP
GÜNDEM

5 kilo uyuşturucuyla yakalanan CHP'li üye istifa etti

20 TEMMUZ'A KADAR SÜRECEK

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, doğal gaz altyapı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferlerin, 17 Temmuz Cuma günü saat 06.00'dan 20 Temmuz Pazartesi günü saat 06.00'ya kadar Kabataş-Soğanlı istasyonları arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, bu süre boyunca Güngören-Bağcılar istasyonları arasındaki seferlerin, ücretsiz İETT otobüsleriyle sağlanacağı bildirildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.