İYİ Parti eski ilçe başkanına silahlı saldırı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya’da evinin önündeyken silahlı saldırıya uğrayan eski İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ayağından yaralandı. Ergen'in son zamanlarda siyasette yaşadığı olayların bu tatsız olayın sebebi olduğunu söyledi.

Manavgat'ta otomobiliyle oturduğu sitenin önüne gelen Hüseyin Ergen, kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından silahla yaralandı.

SİLAH TUTUKLUK YAPINCA KAÇTI

Saldırgan önce silahını çıkarıp aracın sağ camından Ergen'i vurmaya çalışırken, silahın tutukluk yapması üzerine olay yerinden kaçtı.

GERİ DÖNÜP KURŞUN YAĞDIRDI

50 metre kadar gittikten sonra geri dönen saldırgan kaçmaya çalışan Ergen’e kurşun yağdırdı.

İYİ Parti eski ilçe başkanına silahlı saldırı!

Tabancadan çıkan 7 mermiden biri Ergen’in sağ bacağına, biri sol baldırına isabet etti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, Ergen ise aracına binerek özel bir hastaneye gitti. Olay anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

SALDIRGAN HER YERDE ARANIYOR

Olayın ardından Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu, Jandarmanın Dedektifleri Jasat ve Olay Yeri İnceleme timi tarafından şüphelinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

“SİVİL HAYATTA KİMSE İLE PROBLEMİM YOK”

Hastanedeki tedavisinin ardından jandarmaya ifade veren Ergen, hastaneden ayrılırken sivil yaşantısında kimse ile problemi olmadığını, son zamanlarda siyasette yaşadığı olayların bu tatsız olayın sebebi olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...