Kar kazayı beraberinde getirdi… İstanbul yolu trafiğe kapandı!

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul yolu trafiğe kapandı. Kar yağışı ve buzlanma kazayı beraberinde getirdi. Karda kayan tır önündeki başa bir tıra çarptı, kayan dorsesi otomobilleri sıkıştırdı. İstanbul yolunu trafiğe kapatan kaza başka bir aracın kamerasına yansıdı.

Bursa’da günler öncesinden yapılan uyarıların ardından kar yağışı şehirde etkili oldu. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler Bursa İstanbul yolu Gemlik istikameti Dürdane rampasında uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle TIR ve büyük araçların zor anlar yaşadığı, yoldan çıktığı rampa, haritadan da kırmızıya boyandı.

Kar kazayı beraberinde getirdi… İstanbul yolu trafiğe kapandı!

İSTANBUL YOLU TRAFİĞE KAPANDI

İstanbul yolunda yoğun kar yağışı ve buzlanma kazaları da beraberinde getirdi. İstanbul yolunu trafiğe kapatan kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Dürdane rampasında karda kayan tır önce önünde seyreden bir başka tır arkadan çarptı, kayan dorsesi ise sol şeritteki otomobilleri sıkıştırdı. Kazaza yapan tırın hemen arkasında seyreden bir minibüsün araç içi kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kar kazayı beraberinde getirdi… İstanbul yolu trafiğe kapandı!

KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK Mİ?

Kutup girdabı etkisindeki kuzeyden gelen soğuk hava akımının ulaştığı Bursa’da hava sıcaklığı 2 derece ölçülürken gün boyunca kar yağışının aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Öte yandan yoğun kar şehir merkezini de beyazlara bürüdü. Hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşarken, yayalar da saçak altlarına ve kapalı mekanlara sığındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...