Meclis'te ‘Terörle mücadele’ oturumu! Bakan Fidan ve Güler vekilleri bilgilendirecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Meclis'te ‘Terörle mücadele’ oturumu! Bakan Fidan ve Güler vekilleri bilgilendirecek

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye cuma akşamı Pençe-Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin yasını tutarken, bölgede operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da salı günü terör saldırılarıyla ilgili TBMM'yi bilgilendirecek.

Irak'ın kuzeyindeki hain saldırıda şehadete ulaşan 9 kahramanın ardından, bölgede operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Hava harekatı ile jetlerimiz terör inlerine bomba yağdırırken, karadan da obüs atışları ile PKK'ya ait hedefler bir bir imha ediliyor.

MECLİS'TE TERÖR OTURUMU

Dün Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen 'Milli Güvenlik Toplantısı'nın ardından TBMM Genel Kurulu'nda da bir terör oturumu yapılacak.

Meclis'in 16 Ocak Salı günü saat 15.00’te TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında açılmasının ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ‘Terörle mücadele’ konusunda Genel Kurulu bilgilendirecek.

Bilgilendirmenin ardından parti grupları adına konuşmalar yapılacak.

TERÖR TEZKERESİ OYLAMAYA SUNULACAK

Görüşmelerin tamamlanmasından sonra ise terörü lanetleyen ve terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğine dair TBMM Başkanlık tezkeresi okunup oylanacak.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...