Melih Gökçek'in ismi Ankara'dan siliniyor

Düzenleyen:
Melih Gökçek'in ismi Ankara'dan siliniyor

GÜNDEM Haberleri

9 ay önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek'in izleri şehirden tek tek siliniyor.

Gökçek'in ismi parklardan silindi. Ankara'nın tarihî ünlü parklarındaki levhalarda yer alan “İ. Melih Gökçek” ifadesi kaldırıldı.

Olayın ardından Melih Gökçek, Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Melih Gökçek'in ismi Ankara'dan siliniyor

Gökçek, “Teşekkürler Adnan... Görevini yapmakta gecikmiştin... Medyaya telefon açıp tek tek haber verdiğin için teşekkür ediyorum...” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

Melih Gökçek'in ismi Ankara'dan siliniyor

 

“BUGÜNE KADAR CEVAP VERMEDİM AMA…”

Gökçek daha sonra ise şu açıklamalarda bulundu:

“Bugüne kadar cevap vermedim ama, adımın parklardan kaldırılmasına değil, bunun belediye de çalışan birisi tarafından gazetelere telefon açarak ‘haberi atlamayın, fotoğrafta gönderdik’ demesine canım sıkıldı. Twitimin altına yapılan yorumlara teşekkür ediyorum. Tek tek rt edemedim.

Maalesef bütün bu işleri belediyede tek kişi organize ediyor ve kimsenin lafı bu daire başkanına geçmiyor... Kızılay’ın ortasında 15 Temmuz’un simgesi bayrağı kaldırttıran aynı kişi. Tamir etmek için söktük diye medyaya açıklama yapmıştı. Aradan 8 ay geçti..”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...