Memleket Partisi'nin çalınan il başkanlığı bulundu: Başkan makamına kavuştu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Memleket Partisi'nin çalınan il başkanlığı bulundu: Başkan makamına kavuştu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş depremlerinin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da yıkılan Memleket Partisi'nin il başkanlığı için konteyner verilmişti. İl binası olarak kullanılan konteyner çalındı ancak polis ekiplerinin başarılı çalışmasıyla bulundu. Makamına kavuşan İl Başkanı Kılıç, konteyneri bayraklarla donatarak sevincini yaşadı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar oluşan Hatay’da yıkılan binlerce binadan biri de Memleket Partisi’nin Hatay İl Başkanlığı Binası oldu. Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Halil Kılıç, partililere ve vatandaşlara hizmet etmek adına Antakya ilçesinde geçici olarak konteynerden yeni bir il başkanlığı binası kurdu.

ÇALINAN İL BAŞKANLIĞI İÇİN DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRÜLDÜ

Saraykent Mahallesi’nde bulunan konteyner il başkanlığı binası, geçtiğimiz günlerde çalınmıştı. Başkan Kılıç’ın şikayeti üzerine polis ekipleri konteyneri bulmak için çalışma başlattı. Çalınan konteyner, polis ekiplerinin dedektif gibi iz sürmesiyle bulundu.

Başkan Kılıç, ekiplerin kendisiyle iletişine geçmesiyle il başkanlığı olan konteyneri teslim alarak çalındığı yere yeniden yerleştirdi. Konteyneri parti bayraklarıyla donatan Kılıç, il başkanlığına kavuşmanın sevincini yaşadı. Konuyla ilgili; söz konusu hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Memleket Partisi'nin çalınan il başkanlığı bulundu: Başkan makamına kavuştu

KONTEYNER BAŞKANLIK BULUNDU: 'GÖZÜMÜZ AYDIN'

Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Halil Kılıç, il başkanlığının bulunmasında emeği geçen emniyet güçlerine teşekkürlerini dile getirerek “Konteynerimiz çalınmıştı, gözümüz aydın bulundu. Emniyet güçlerimize teşekkür ederiz, sağ olsunlar. İl başkanlığımız geldi, flamalarımızı da astık. Bayraklarımızı astık, kapımızı açtık. İl başkanlığımızın bulunduğu için sevindik. Bir taraftan da üzüldük, teşekkür ediyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...