Nüfus müdürlüklerinde 'seçim' mesaisi: Hafta sonu açık olacak

- Güncelleme:
Nüfus müdürlüklerinde 'seçim' mesaisi: Hafta sonu açık olacak

GÜNDEM Haberleri

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü seçim nedeniyle hafta sonu açık olacağını duyurdu. Müdürlükten yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanacak vatandaşlarımızın T.C. kimlik kartı talepleri için nüfus müdürlüklerimiz 13-14 Mayıs’ta açık bulundurulacaktır." denildi.

Son dakika: Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık olacak.

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle nüfus müdürlüklerinde düzenlemeye gidildi. Oy kullanacak vatandaşların T.C. Kimlik Kartı talepleri için cumartesi ve pazar günleri müdürlükler açık olacak. İşlemler randevusuz olarak yapılabilecek.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanacak vatandaşlarımızın T.C. kimlik kartı talepleri için nüfus müdürlüklerimiz 13-14 Mayıs’ta açık bulundurulacaktır." denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...