Oğulları kaza anında Timur Cihantimur'un yanında mıydı? Demirören ailesinden açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Oğulları kaza anında Timur Cihantimur'un yanında mıydı? Demirören ailesinden açıklama

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'da ölümlü kaza sonrası ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un yakalanması için çalışmalar sürüyor. Kaza anında Cihantimur'un yanında Demirören ailesinin oğlunun bulunduğu ve şahsın ifadesinin bile alınmadığı iddia edilmişti. Demirören ailesinden konuya ilişkin açıklama geldi.

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne, İ.G, T.A, S.K. ve H.T'nin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gitmişlerdi.

İADELERİ İSTENDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ardından, zanlıların hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istenmişti.

Oğulları kaza anında Timur Cihantimur'un yanında mıydı? Demirören ailesinden açıklama - 1. Resim

DEMİRÖREN AİLESİNDEN AÇIKLAMA VAR

Öte yandan kaza sırasında Timur Cihantimur'un yanında olan 10 arkadaşından 8'inin ifadesi alındı. Cihantimur firar etti, kalan 1 kişinin ise ifadesinin alınmadığı öne sürüldü. Sosyal medyada bu kişinin Demirören ailesinin oğlu olduğu iddiaları ortaya atıldı.

Demirören ailesinden üst düzey bir isim Halk TV'ye iddialarla ilgili açıklamalar yapıp şunları söyledi: "Cemal Demirören, yurt dışında okuyor 2-3 aydır Türkiye'ye gelmiş değil. Kazayı yapı firar eden gençle ilgili tek ortak yanları, ortaokulda aynı okulda okumuş olmaları. Hiçbir bağları yok. HTS kayıtları her şeyi ortaya koyacak."

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...