Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Öksüz'ü serbest bırakan hakimler hakkında soruşturma izni

Öksüz'ü serbest bırakan hakimler hakkında soruşturma izni
Fotoğraf Başlığı Öksüz'ü serbest birakan hakimler hakkinda sorusturma izni

HSYK 3. Dairesi, FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ü serbest bırakan hakimler Çelik ve Sönmez ile ifadesini alan Savcı Ergün hakkında soruşturma izni verdi.

Kaydet
a- | +A

HSYK 3. Dairesi, FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ü serbest bırakan hakimler Köksal Çelik ve Çetin Sönmez hakkında soruşturma izni verdi. Öksüz'ün ifadesini alan Savcı Cihan Ergün hakkında da "basın yayın organlarında yaptığı konuşmalar nedeniyle" soruşturma izni verildi.

Adil Öksüz, 15 Temmuz 2016'daki darbe kalkışması sırasında darbenin merkez üssü olarak kabul edilen Akıncı Üssü'nde gözaltına alınmış ve tutuklama istemiyle sevk edildiği mahkemede "Arsa bakmaya gitmiştim" dedikten 20 dakika sonra serbest bırakılmıştı. Daha sonra Adil Öksüz'ün TSK imamı olduğu ortaya çıkmış ve FETÖ'nün Türkiye'deki 1 numarası olduğu öne sürülmüştü.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.