Savunma Sanayii Başkanlığı’nda bayrak değişimi: Haluk Görgün görevi İsmail Demir’den teslim aldı

- Güncelleme:
Savunma Sanayii Başkanlığı’nda bayrak değişimi: Haluk Görgün görevi İsmail Demir’den teslim aldı

GÜNDEM Haberleri

Savunma Sanayii Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. İsmail Demir’in koltuğuna Haluk Görgün getirildi. Haluk Görgün, "Ülkemize hizmet yolunda birer emanetçiyiz. Emanetimiz milletimizin bekası, refahı, çocuklarımızın geleceği ve güvenliğidir" şeklinde konuştu.    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Savunma Sanayii Başkanlığı’na Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün getirildi.  

Prof. Dr. Haluk Görgün, Savunma Sanayii Başkanlığı görevini bugün düzenlenen törenle Prof. Dr. İsmail Demir’den devraldı.

“ÜLKEMİZE HİZMET YOLUNDA EMANETÇİYİZ”

Görgün, "Ülkemize hizmet yolunda birer emanetçiyiz. Emanetimiz milletimizin bekası, refahı, çocuklarımızın geleceği ve güvenliğidir" dedi.  

Törene ait anlar Savunma Sanayii Başkanlığının sosyal medya hesabından da paylaşıldı.  

ASELSAN BAŞARILAR DİLEDİ

ASELSAN'dan açıklama yapılarak, Görgün'e yeni görevinde başarı dileğinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Savunma Sanayii Başkanlığı görevine atanan Prof. Dr. Haluk Görgün'e başarılar diliyoruz. ASELSAN olarak ülkemiz ve global kullanıcılarımız için üstün teknolojiler geliştirme hedefiyle, birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Kaynakça: İhlas Haber Ajansı

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...