Uşak şehidi son yolculuğuna uğurlandı

- Güncelleme:
Uşak şehidi son yolculuğuna uğurlandı

GÜNDEM Haberleri

Pençe Operasyon Bölgesi’nde 15 Haziran günü teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede dün şehadet haberi alınan Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya'nın cenazesi, memleketi Uşak’ta toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Türk Hava Kuvvetlerine ait uçakla dün Uşak'a getirilen Kaya'nın naaşı, Banaz ilçesi Öksüz köyündeki evinin önünde helallik alınmasının ardından törenin yapılacağı alana götürüldü. Burada şehit Özcan Kaya'nın özgeçmişi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taziye mesajı okundu.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

İl Müftüsü Burhan Çakır tarafından kıldırılan namazın ardından Kaya'nın cenazesi, köy mezarlığında defnedildi. Daha sonra şehidin babası Musa Menderes Kaya, taziyeleri kabul etti. Şehidin annesi Şenay, kardeşi Eylül Kaya, nişanlısı Emine Eker ve yakınları gözyaşı döktü.

Uşak şehidi son yolculuğuna uğurlandı

Törene, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı/ Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...