Survivor Poyraz ne ceza aldı, ne yaptı, Aleyna’ya küfür mü etti? Acun Ilıcalı’dan Poyraz’a ceza açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor Poyraz ne ceza aldı, ne yaptı, Aleyna’ya küfür mü etti? Acun Ilıcalı’dan Poyraz’a ceza açıklaması

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor Poyraz ne yaptı, neden ceza aldı, cezası ne oldu? | Survivor’ın bu akşam yayınlanacak yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı Poyraz’a Survivor tarihinde daha önce görülmemiş bir ceza vereceklerini söyledi. Acun Ilıcalı’nın bu sözlerinin ardından Poyraz ne yaptı, neden ceza aldı merak edildi. Peki, Survivor Poyraz ne cezası aldı, ne yapmıştı? Survivor izleyicileri tarafından merak edilen Poyraz ne yapmış sorusunun cevabı ve konu ile ilgili detaylar!

Survivor Poyraz ne ceza aldı? Acun Ilıcalı’nın fragmandaki sözlerinin ardından Poyraz ne yaptı, neden ceza aldı merak edildi. Survivor’ın bir başka yarışmacıya küfür ettiği iddialar arasındaydı. Konu ile ilgili net bilgiler bu akşam belli olacak. Peki, Survivor Poyraz ne yaptı? İşte ayrıntılar…

SURVİVOR POYRAZ NE YAPTI?

Survivor’ın bu akşam yayınlanacak 56. bölümünün tanıtımında Acun Ilıcalı’nın sözleri sonrası Poyraz ne yapmış merak edildi. Acun Ilıcalı fragmanda “Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olayda hiç olmadı ve konunun muhattabı Poyraz. Akıl tutulması yaşadım. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz…”

SURVİVOR POYRAZ ALEYNA’YA KÜFÜR MÜ ETTİ?

Fragmanı izleyen yarışmanın izleyicileri “Survivor Poyraz ne yaptı?” sorunun cevabını aramaya başladı. Fragmana göre Yiğit Poyraz, daha önce görülmemiş bir ceza alacak. Öte yandan Poyraz’ın Aleyna’ya ettiği bir küfürden dolayı uyarı aldığı da öne sürülüyor.

Survivor Poyraz ne ceza aldı, ne yaptı, Aleyna’ya küfür mü etti? Acun Ilıcalı’dan Poyraz’a ceza açıklaması - 1. Resim

POYRAZ DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Yaptığı davranış sonrası Survivor Poyraz’ın diskalifiye olup olmayacağı yeni bölümde netlik kazanacak.

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Son bölümlerinde kavga üstüne kavga yaşanan Survivor All Star’ın 56. bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Fragmanda Acun Ilıcalı’nın “Yıllarca Survivor çektim fakat aklımı, hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Konunun muhatabı Poyraz. Akıl tutulması yaşadı. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz” sözleri dikkat çekti. Açıklamanın ardından diğer yarışmacıların şaşkınlığı ekranlara yansıdı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...