Amerikan Başkanı Leonardo DiCaprio

Amerikan Başkanı Leonardo DiCaprio

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Leonardo DiCaprio, 1913-1921 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığı yapmış Woodrow Wilson'ı anlatan Wilson isimli filmde rol alacak.

Leonardo DiCaprio, 1913-1921 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığı yapmış Woodrow Wilson'ı anlatan Wilson isimli filmde rol alacak. DiCaprio, Amerikalı yazar A. Scott Berg'in kitabından uyarlanacak olan filmin başrolünde oynayacağı gibi, yapımcılığını da üstlenecek. Warner Bros'un film telif hakkını aldığı kitap geçtiğimiz hafta yayınlandı. 1. Dünya Savaşı sırasında Amerika Başkanlığı yapmış olan Wilson'ın senaryosu henüz yazılmadı; senarist arayışları sürüyor. DiCaprio daha önce, 2011 yılında J. Edgar isimli filmde FBI şefi J. Edgar Hoover, 2004'te Göklerin Hakimi (The Aviator) filminde ise pilot Howard Hughes gibi Amerikan tarihi için önemli figürlerin biyografilerinde de rol almıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...