"Arş her şeyi kuşatandır"

"Arş her şeyi kuşatandır"

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Aydın İldem'in 'evren' temalı kişisel sergisi "ARŞ", 18 - 22 Mayıs tarihleri arasında Nakkaş Cistern Art Gallery'de sanatseverlerle buluşuyor.

Daha önce yapıtlarıyla pek çok karma sergide yer alan sanatçının "ARŞ" isimli kişisel sergisi, 'marduk', 'alemler', 'doğuş' ve "cennet" gibi mistik temaları içeren resimlerden oluşuyor. Sergide yer alan 23 eser iki buçuk yıl gibi uzun ve titiz bir çalışma süresinde tamamlanmış. nbsp;

Sergi: ARŞ
Sanatçı: Aydın İldem
Yer: Nakkaş Cistern Art Gallery
Adres: Nakilbent Sokak No:13 Sultanahmet / İstanbul nbsp;
Tarih: 18 - 22 Mayıs 2012
Açılış: 18 Mayıs 2012 Cuma Saat: 18.00

AYDIN İLDEM kimdir?
1954 yılında Eskişehir'de doğan Aydın İldem, İstanbul Kabataş ve Levent Liseleri'nde öğrenim gördü. Atatürk Eğitim Enstütüsünden mezun olduktan sonra eğitimine İngiltere'de devam etti.İlk resim derslerini babasından aldı. Bulgaristan ve Rusya'da aldığı sanat eğitimleriyle yeteneğini geliştirdi. Mesleği gereği yetmişi aşkın ülkeye yaptığı tüm seyahatlerinde güzel sanatlarla ilgili araştırmalar yaptı. Yağlıboya eserleri yurtdışında birçok sanat etkinliğinde sergilendi. Türkiye'de de fotoğraf sergileri açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...