Klasikler AKM’de gösterimde | AJANDA

Klasikler AKM’de gösterimde | AJANDA

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Atatürk Kültür Merkezi Yeşilçam Sinemasında 1 Eylül’e kadar sinema tarihinin kült yapımlarından Emir Kusturica’nın “Arizona Rüyası”, Jean-Pierre Jeunet & Marc Caro’nun “Şarküteri” ve Zeki Demirkubuz’un “Kader” filmleri gösterimde olacak.

ANKARA'DA SERGİ

Nevhiz Tanyeli’nin yarım asrı aşan sanat hayatına dair izler taşıyan “Varlığımın Garip Şarkısı” başlıklı sergisi, Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi içerisinde yer alan İş Sanat Ankara Sanat Galerisinde 4 Aralık’a kadar görülebiliyor.

ESERLER İSLİMYELİ İÇİN

İstanbul’un en önemli kültür sanat destinasyonlarından olan Akaretler; Bilgili Sanat desteği ile Tekstil Tasarımcılar Derneği tarafından ressan Prof. Balkan Naci İslimyeli onuruna düzenlenen Açık Sergi’ye 30 Ağustos’a kadar ev sahipliği yapıyor.

BODRUM'DA SANAT FUARI

Bodrum’da sanat fuarı Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı’nın 2. edisyonu yarına kadar devam ediyor. Fuarda yaklaşık 40 galeri; yurt içinden 500, yurt dışından 100 sanatçı ile koleksiyoncular ve sanatseverler ağırlanıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...