HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yerli ve online sezon

Yerli ve online sezon
İş Sanat, Haber

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Pandemi günlerinde sanat, yeni sezonda da online platformlarla seyirciyle buluşuyor. İş Sanat’ın konserlerden hikâye ve şiir dinletilerine, masal tiyatrosundan sanal sergilere uzanan pek çok faaliyetinin yer aldığı 21. sezonu da, yarın online olarak başlayacak.

MURAT ÖZTEKİN

Pandemi tedbirleri çerçevesinde seyircisiz olarak İş Kuleleri Salonunda gerçekleşecek kayıtların tamamı İş Sanat’ın sosyal medya hesapları üzerinden ücretsiz seyredilebilecek. Sezonun ilk konserinde İstanbul Ensemble sahne alacak. İş Sanat’ın gelenekselleşen yeni yıl konserlerinin bu yılki konuğu ise Murat Karahan ile Erol Erdinç idaresindeki Limak Filarmoni Orkestrası olacak.

DAYANIŞMA RUHU GÜÇLENDİ
Dayanışma ruhunun ön plana çıktığı yeni sezonda sadece yerli sanatçılarla bir program hazırladıklarını söyleyen İş Sanat Genel Müdiresi Zuhal Üreten “Pandemiyle birlikte duran faaliyetlerimizi 18 Mart gününden itibaren sosyal medya hesaplarımıza taşımıştık. ‘Evde Sanat Zamanı’ adıyla yapılan 400 aşkın yayın, 17 milyon görüntülenme sayısına ulaştı. Gördüğümüz ilgi pandeminin sıkıntıları içerisinde en büyük sevincimiz oldu. Yeni sezonda da zorluklarla mücadelede dayanışmanın önemini dikkate alarak ülkemizin sanatçılarından oluşan bir program yapmayı tercih ettik” ifadelerini kullanıyor.  Sanat yönetmeni Defne Turaç ise eski sezonlardaki özenle program hazırladıklarını söylüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...