Hastayı sevindirdi, takipçileri alkışladı

Hastayı sevindirdi, takipçileri alkışladı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü pop şarkıcısı Murat Boz, epilepsi hastası Dilâra isimli bir çocuk hayranının isteğini kırmadı ve ona başlığını hediye etti.

Boz, Dilâra’ya tanışma sözü de verdi. Üniversiteli gençlerin başlattığı ‘Leyladansonra’ adlı sosyal sorumluluk projesi, kronik hastalığı bulunan çocukların dileklerini yerine getirmeye çalışıyor. Bu çocuklardan biri olan Dilâra, giydiği Murat Boz tişörtüyle dikkat çekti. Dileğinin ne olduğu sorulduğunda ise “Şapkasından Murat Boz’un çıkması ve ünlü şarkıcı ile tanışmak” oldu. Dilâra’nın dileğine kulak veren Murat Boz, bir video çekerek “Yüz yüze tanışma fırsatımız olacak. Şapkamı sana yollayacağım. Her taktığında beni hatırla” dedi. Murat Boz’un bu davranışı takipçileri tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Boz’a övgüler yağdıran hayranları “Helal olsun. Tebrikler yüreği güzel insan” gibi yorumlar yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...