‘Açıkhava’da eğlence başlıyor!

‘Açıkhava’da eğlence başlıyor!

MAGAZİN Haberleri

İstanbulluların vazgeçilmez konser mekânı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BKM organizasyonuyla gerçekleşecek “Denizbank Açıkhava Konserleri” başlıyor.

Türkiye’nin ünlü isimlerinin hem konserleri hem gösterileriyle sahne alacağı etkinlikler, bu yaz da müzik ve kahkaha dolu geçecek. Müzik dünyasının ünlü isimlerinin özel konserlerini vereceği etkinliklere, bu yıl show dünyasının büyük isimleri eşlik ediyor. İşte gösterilerin takvimi... 09 Temmuz (Candan Erçetin); 10 Temmuz (Yalın); 11 Temmuz (Halûk Levent); 12 Temmuz (Doğu Demirkol); 13 Temmuz (Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem); 17 Temmuz (Yılmaz Erdoğan ve ÇGH 2); 18 Temmuz (Kenan Doğulu); 18 Ağustos (Ata Demirer Gazinosu); 14 Eylül (Cem Adrian); 16 Eylül (Kaan Sekban - Saçmalar); 17 Eylül (Güldür Güldür Show)...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...