‘Sevmekten Öldü Desinler’ alkış yağmuruna tutuldu

Düzenleyen:
‘Sevmekten Öldü Desinler’ alkış yağmuruna tutuldu

MAGAZİN Haberleri

İstanbul’un kenar mahallelerinden uzanan öyküsüyle sezonun iddialı oyunları arasında yer alan, Hande Subaşı, Hakan Bilgin ve Bülent Alkış’ın başrollerini paylaştığı ‘Sevmekten Öldü Desinler’ müzikli oyunu perdelerini açtı. 20 Kasım tarihinde Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde prömiyeri gerçekleşen oyun tiyatro severlerden tam not aldı.

Aralarında Merve Sevi, Duygu Şen, Murat Akkoyunlu, Ayfer Dönmez, Damla Cercisoğlu, Kerem Seven, Baran Erdoğan, Efe Yeşilay gibi ünlü isimlerin de bulunduğu prömiyerde nostalji rüzgarı esti.

Yönetmen koltuğunda Ebru Kara’nın oturduğu, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleme aldığı anti-melodram tarzındaki oyun, özlenen yeşilçam filmlerinden arabesk şarkılara biraz müzik, biraz hüzün, bolca kahkaha ile duygu fırtınası yaşattı. Gönül, Mustafa, Hamdi, Sevda ve Ahmet’in şehrin gölgesinde asla kaybolmayacak hayallerini anlatan oyunda sergilenen performanslar herkesi etkiledi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...