Muhterem Nur hayatını öldü mü? Muhterem Nur sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen:
Muhterem Nur hayatını öldü mü? Muhterem Nur sağlık durumu nasıl?

MAGAZİN Haberleri

Son dakika gelen bilgisine göre Muhterem Nur hayatını kaybettiği iddia edildi.. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur hayatını kaybetti mi? Peki Muhterem Nur öldü mü, Muhterem Nur sağlığı nasıl?

Son dakika gelen bilgisine göre Muhterem Nur hayatını kaybetti mi? Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur hayatını kaybettiği iddia edildi. Peki Muhterem Nur öldü mü, Muhterem Nur sağlığı nasıl?

Muhterem Nur hayatını öldü mü? Muhterem Nur sağlık durumu nasıl?

Muhterem Nur öldü mü?

Ünlü ses sanatçısı ve Müslüm Baba olarak bilinen arabesk müziğin usta isminin hayat arkadaşı olarak tanınan "Muhterem Nur öldü" şeklindeki haberler sosyal medya gibi birçok mecrada ortaya atılmış iddialar arasında yer alırken henüz ailesi ve yakınları tarafından bu acı haberi doğrulayan bir açıklama mevcut değil. Son bilgiye göre 87 yaşında olduğu bilinen ünlü sanatçının halen hastanede tedavisinin devam ettiği biliniyor…

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...