Survivor'da heyecan sürüyor! İlk eleme adayı belli oldu

Düzenleyen:
Survivor'da heyecan sürüyor! İlk eleme adayı belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya yarıştı. İlk bölümden bu yana sakatlık ve elenen isimlerden dolayı zorluklar yaşayan Ünlüler takımı üst üste oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybetti. Konseyde potaya gönderilen isim ise yarışmaya yeni katılan Aşkım oldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler takımı haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu oynadı. Üt üste oynanan oyunları kaybeden Ünlüler takımı içlerinden bir kişiyi elemeye çıkardı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmıştı. Dün akşam oynanan ikinci oyununu gönüllüler kazandı ve 1-1'lik eşitlik sonucu final oyununa gidildi. Final oyununda kazanan yine gönüllüler oldu ve dokunulmazlığı aldılar! Üst üste 3. haftada da dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında, bir kişinin daha eleneceği belli oldu. Ünlüler takımı eleme adayını belirlemek üzere konseye gitti. Ünlüler takımında Ersin, Barış ve Aşkım'ın isimleri yazıldı. Aşkım'ın ismi 5 kez, Barış'ın 3 kez, Ersin'in bir kez ismi kutudan çıktı. İsmi en çok yazılan Aşkım Burçe Tunay Survivor'da haftanın ilk eleme adayı oldu. SMS oylamasında en fazla oyu alacak ilk iki yarışmacı ise, elemeye kalacak diğer iki ismi belirleyecek. 3 eleme adayı arasından SMS oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı Survivor'a veda edecek.

Survivor'da heyecan sürüyor! İlk eleme adayı belli oldu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...