Nihal Yalçın'dan 'övgülere' sert çıkış

Düzenleyen:
Nihal Yalçın'dan 'övgülere' sert çıkış

MAGAZİN Haberleri

Netflix'in yeni Türk dizisi “Bir Başkadır” 12 Kasım'da izleyicisiyle buluşurken, dizinin başrollerinden Öykü Karayel oyunculuk performansıyla izleyen herkesten tam not almıştı.

Genç oyuncuya meslektaşlarından da övgüler yağmıştı. Oyuncu Nihal Yalçın ise sosyal medya hesabından Karayel’in Bir Başkadır dizisindeki performansını övenlere tepki gösterdi. Yalçın “Çok gaza geliyorsunuz. Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz? Oyunculuk övüyorsunuz bir de karnıma ağrılar giriyor. Bazı konularda benim cehaletimin görüldüğü kadar görüyorum sizin cehaletinizi…” ifadelerini kullanırken takipçiler ise “Diziyi biz izlediğimiz için yorumlamak da bize düşüyor” dedi.

Öte yandan dijital platformda yer alan yeni dizi ‘Bir Başkadır’ın ilk haberleri 2019’da basında şöyle yer almıştı: “Başrollerde Fatih Artman, Nesrin Cavadzade ve Nihal Yalçın oynayacak.” Nihal Yalçın’ın kadrodan neden çıktığı ise bilinmiyor.

Nihal Yalçın'dan 'övgülere' sert çıkış

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...