Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtlar Vadisi 19 yıl sonra yeniden yayınlanınca sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi 19 yıl sonra yeniden yayınlanınca sosyal medyayı salladı

MAGAZİN Haberleri

Türk televizyonlarının unutulmaz dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi, YouTube’daki kendi kanalında HD olarak yeniden yayınlandı. Dizi 19 yıl sonra yeniden yayınlanmasına rağmen sosyal sosyal medyayı sallayarak en çok izlenen videolar arasına girmeyi başardı. Öte yandan Kurtlar Vadisi'nin tekrar başlayacağına dair bir iddia da ortaya atıldı.

İlk bölümü 15 Ocak 2003 tarihinde yayınlanan Kurtlar Vadisi, hayranlarını sevindiren bir gelişme yaşandı. Dizi, tam 19 yıl sonra HD olarak yeniden yayınlanarak trend listelerini alt üst etti.

“EFSANELER ÖLMEZ, ŞEKİL DEĞİŞTİRİR”

Popüler videolar listesinde yer alan Kurtlar Vadisi dizisinin ilk bölümü, 2 gün içinde 250 bin izlenmeyi geçti. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan dizi 4 bine yakın yorum aldı. Yorumlar arasındaki “Efsaneler ölmez, şekil değiştirir”, “Türk dizi tarihinin en iyisi” , “100 yıl geçse de eskimeyecek” ifadeler dikkat çekti.

YENİDEN BAŞLAYACAK MI?

Bu gelişmenin ardından sosyal medyada Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayacağı iddiaları tekrar gündeme geldi. Ancak dizi ekibi tarafından doğrulanmayan bu iddia henüz gerçeklik yansıtmıyor.

Kurtlar Vadisi 19 yıl sonra yeniden yayınlanınca sosyal medyayı salladı


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...