FOX TV bir dizinin daha fişini çekti

Düzenleyen:
FOX TV bir dizinin daha fişini çekti

MAGAZİN Haberleri

Fox TV birçok dizi için final kararı aldı. Son olarak ekranların başarılı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey veda etmeye hazırlanıyor

Ekran macerası sona eren diziler kervanına bir yapım daha eklendi. FOX TV’de yayınlanan dizinin final yapacağı öğrenildi. 2021 – 2022 sezonuna talihsiz bir giriş yapan Fox TV’nin yeni yayın dönemi için hazırladığı 11 diziden 7 tanesi kısa bir süre içinde ekranlara veda etti.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir, Elkızı ve son olarak da Kanunsuz Topraklar dizileri reyting listelerinde hedeflenen başarıyı gösteremeyince final yaptı. Bu dizilerin final yapmasının ardından bir dizi için daha sürpriz bir şekilde final kararı çıktı.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY DE FİNAL YAPIYOR

Bu dizilerin ekranlara veda etmesinin ardından bir final kararı da Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için çıktı.

Haluk Bilginer’li Baba dizisinin de her Salı akşamı ekrana gelecek olması, reytinglerde ilk beşte yer alamayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de Mart ayında final yapacağı iddialarını gündeme taşıdı.

The Split dizisinden uyarlanan dizide erken final nedeniyle zaman atlaması da yaşanacak. Bundan dolayı dizide birçok ayrılık olacak.

FOX TV bir dizinin daha fişini çekti

YİĞİT KİRAZCI VEDA EDECEK

Projenin başarılı performansıyla beğeni toplayan başrol oyuncularından Yiğit Kirazcı’nın hikâyedeki rolünün de bittiği öğrenildi. Kirazcı önümüzdeki bölümlerde sevilen diziden ayrılacak.Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey için final kararı aldığı iddiasının kulislerde konuşulmasının ardından yeni bir dizi için de çalışma başlattığı ortaya çıktı.

Fox TV, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için final kararı almasının ardından Son Nefesime Kadar dizisini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Yeni dizisiyle reyting listelerindeki iddiasını sürdürmeyi hedefleyen Fox TV’nin halen devam eden dizileriyse şöyle: Mahkum, Yasak Elma, Aşk Mantık İntikam ve Evlilik Hakkında Her Şey.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...