Gaddar dizisindeki Ekber Baba’nın gözüne ne olduğu merak ediliyordu! Makyajla yaralı gösterilmiş

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gaddar dizisindeki Ekber Baba’nın gözüne ne olduğu merak ediliyordu! Makyajla yaralı gösterilmiş

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gaddar Ekber Baba’nın gözüne ne oldu, gerçekten yaralı mı? | Gaddar dizisindeki önemli karakterlerden biri olan Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Ekber Baba karakterinin sağ gözünün sürekli kapalı olması dikkat çekti. Peki, Gaddar Ekber Baba’nın gözüne ne oldu, gerçek yara mı? İşte Erdal Özyağcılar’ın gözüne ne olduğu ile ilgili detaylar…

Gaddar Ekber’in gözüne ne oldu? Gaddar dizisindeki Ekber Baba karakterinin sağ gözünün sürekli kapalı olması dikkat çekti. Peki, Gaddar Ekber Baba’nın gözüne ne oldu, gerçek yara mı? İşte Erdal Özyağcılar’ın gözüne ne olduğu hakkında bilgiler…

GADDAR EKBER’İN GÖZÜNE NE OLDU?

Gaddar dizisinde Ekber Baba karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar’ın gözünde herhangi bir sağlık problemi bulunmamaktadır. Ekber Baba karakterinin sağ gözünün kapalı ve yaralı olmasının nedeni tamamen rol gereği makyaj ile yapılmıştır.

Gaddar Ekber Baba’nın gözüne ne olduğu merak ediliyordu! Makyajla yaralı gösterilmiş - 1. Resim

GADDAR EKBER BABA KİM, GERÇEK ADI NE?

Gaddar dizisinde Ekber Baba karakterinin gerçek adı Erdal Özyağcılar’dır.

Erdal Özyağcılar 4 Ağustos 1948, Bursa doğumlu Türk tiyatro, sinema, dizi film oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır.

Bursa Erkek Lisesinden sonra girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ikinci sınıfından ayrılıp İstanbul Belediye Konservatuarına girdi. Kenter Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosu'nun kadrolarında yer aldı. Güzin Özyağcılar ve Haşmet Zeybek, Ertuğ Koruyan ile birlikte Gazete Tiyatrosu'nu kurdu. 1966 yılında Atıf Yılmaz'ın Ölüm Tarlası adlı filmiyle sinema oyunculuğuna başladı. Kibar Feyzo (1978), Çöpçüler Kralı (1977), Yılanların Öcü (1985) gibi filmlerde, Bizimkiler (1989), Yabancı Damat (2004), Elveda Rumeli (2007) gibi TV dizilerinde ve çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı. 1986 yılında 23. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. 1975'te girdiği İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan emekli oldu. 1972'de evlendiği Güzin Özyağcılar ve kızı Zeynep Özyağcılar ile 2010 yılında “Karadağlar” dizisinde yer aldı. Tiyatronun yanı sıra 50'nin üzerinde sinema ve televizyon dizisinde rol aldı ve 60'ın üzerinde filmde seslendirme yaptı. Hâlen oyunculuğa devam etmektedir.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...