Oyuncu Elif Karagöz, Milyoner'de ilkokul sorusunu bilemedi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Oyuncu Elif Karagöz, Milyoner'de ilkokul sorusunu bilemedi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de ilginç anlar yaşandı. Oyuncu Elif Karagöz, matematik sorusunu bilemedi. Telefon joker hakkını kullanan genç kızın arkadaşı da soruya doğru cevap verememesi programa damga vurdu.

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster gerek soruları gerek yarışmacılarıyla sosyal medyada çok konuşuluyor.

İZLEYİCİYİ ŞAŞIRTAN ANLAR

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen yarışmanın son bölümüne ise genç oyuncu Elif Karagöz damga vurdu. Karagöz bilemediği soruyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri bir hayli şaşırttı.

Oyuncu Elif Karagöz, Milyoner'de ilkokul sorusunu bilemedi - 1. Resim

JOKER DE BİLEMEDİ

Genç oyuncuya "Üçün üç katından ikinin iki katı çıkartılırsa sonuç kaç olur?" sorusu yöneltildi. Bu soruya cevap veremeyen genç kız, telefon joker hakkını kullandı. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Fırat Kara'yı arayan Karagöz, "23" cevabını aldıktan sonra tereddüt etmeden o şıkkı tercih ederek 3. soruda elendi. İki üniversite mezununun ilkokul seviyesindeki soruyu cevaplayamamasına eleştiri yorumu yağdı.

Oyuncu Elif Karagöz, Milyoner'de ilkokul sorusunu bilemedi - 2. Resim

ELİF KARAGÖZ KİMDİR?

Elif Karagöz, 2011 yılından itibaren oynadığı Tatlı İntikam, Fazilet Hanım ve Kızları, Kiralık Aşk, Komşular, Zengo,Kod Adı: Kulüp gibi birçok dizide rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmekte.

Oyuncu Elif Karagöz, Milyoner'de ilkokul sorusunu bilemedi - 3. Resim

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 3 Mart 2024 10:02

Heyecandandır yoksa bilirdi diye düşünüyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...