Pınar Deniz'in yeni imajı hayranlarını şaşırttı!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Pınar Deniz'in yeni imajı hayranlarını şaşırttı!

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ekranların sevilen dizisi 'Yargı'da yeni sezon heyecanı devam ederken başrol oyuncularından Pınar Deniz dizi için imaj yeniledi. Bazı hayranları Deniz'in kahküllü imajını beğense de bazıları eski halinin daha çok yakıştığını dile getirdi.

Sevilen dizi 'Yargı' 24 Eylül'de 3. sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanırken, yeni sezonun ilk bölümünden de fragmanlar gelmeye başladı. Dizinin 2. fragmanında başrol Pınar Deniz'in yeni imajı dikkat çekti. 

SAÇLARINI KAHKÜL KESTİREREK İMAJ YENİLEDİ

Zaman atlaması yaşanacak dizide, Ceylin karakterinin imajı hayranları tarafından çok konuşuldu. Ünlü oyuncu Pınar Deniz, saçlarını kahkül kestirerek adeta farklı bir imaja büründü. Bazı hayranları yeni halini beğenirken, bazı hayranları ise eski saçlarını beğendiklerini ifade etti. Deniz'in sosyal medya hesabından yaptığı kahküllü paylaşımlara da birçok beğeni ve yorum geldi. 

Pınar Deniz'in yeni imajı hayranlarını şaşırttı!

YENİ SEZONA BOMBA GİBİ DÜŞEN GELİŞME

Dün yayınlanan 2. fragmanda ise dizide hem müjdeli haberler hem de bomba gelişmeler yaşanıyor. Ceylin bir yandan hamilelik haberini verirken bir yandan da kısa süre sonra boşandıkları görülüyor. Dizide çiftin bebeklerinin dünyaya geldiği sahne herkesi mutlu ediyor. Ardından boşanan iki anne baba olarak gördüğümüz çift kafalarda soru işareti bırakıyor. İzleyici şimdiden 3. sezonun ilk bölümünü bekliyor.

Pınar Deniz'in yeni imajı hayranlarını şaşırttı!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...