Ünlü teknik direktör Çukur’da rol alacak

Düzenleyen:
Ünlü teknik direktör Çukur’da rol alacak

MAGAZİN Haberleri

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur sürpriz bir ismi ağırlayacak. Geçtiğimiz günlerde Aras Bulut İynemli ve Rıza Kocaoğlu'nun başrollerini paylaştığı Ay Yapım imzalı dizide Aykut Kocaman'ın oynayacağı iddia edilmişti. Çukur'un Twitter hesabından yapılan açıklamayla bu iddialar kesinleşti.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur sürpriz bir ismi ağırlayacak. Geçtiğimiz günlerde Aras Bulut İynemli ve Rıza Kocaoğlu'nun başrollerini paylaştığı Ay Yapım imzalı dizide Aykut Kocaman'ın oynayacağı iddia edilmişti. Çukur'un Twitter hesabından yapılan açıklamayla bu iddialar kesinleşti. Ünlü teknik direktör, 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümde engelli bir gence yardım eden sporcu rolünde izleyicilerle buluşacak. Çekimler sırasında ekiple hatıra fotoğrafları da çektiren Kocaman’ın bu sürprizi sosyal medya kullanıcılarını da sevindirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...