Magazin - Magazin
20 dakika önce

'Yazık insanlığına!' Özge Özder yaralıyı bıraktı, köpeğin peşine düştü

Başıboş sokak köpekleri sorununun çözümü için çalışmalar devam ederken, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir motosiklet sürücüsü köpek yüzünden kaza yaptı. Yoldan geçen ve o anlara şahit olan oyuncu Özge Özder, ağır yaralanan sürücüyü orada bırakıp köpeğin başında bekledi. Geçtiğimiz yıl yaşanan olay ve tepkiler sosyal medyada yeniden gündem oldu.
 - İkiz torunları görenleri şoke etti! "Tatlıses'e benziyorlar”
31 dakika önce

İbrahim Tatlıses'in ikiz torunları görenleri şoke etti! "Ne kadar benziyor"

2021 yılında görkemli bir törenle evlenen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den ikiz bebek müjdesi gelmiş ve geçtiğimiz aylarda çiftin bebekleri dünyaya gelmişti. Ünlü çift ikizlerden birine İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in, diğerine ise Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'nin adını vermişti. Yasemin Şefkatli son olarak sosyal medya hesabından çocuklarının yüzünün net olduğu bir kare paylaştı. İkizler dedeleri İbrahim Tatlıses’e benzetildi.
Magazin - Magazin
54 dakika önce

Eda Ece’den boşanma açıklaması! ‘Ben alıştım, önemi yok’

Nisan ayında ilk bebeğini kucağına alan Eda Ece, sosyal medya hesabı Instagram’da eşi Buğrahan Tuncer’i takipten çıktı. Bu durum yorumları ve "evlilikte kriz yaşanıyor" iddialarını beraberinde getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Ece ise, boşanma iddialarını yalanladı.
 - Arif Verimli'yi kimse böyle görmemişti! Son paylaşımı şaşırttı
1 saat 12 dakika önce

Arif Verimli'yi kimse böyle görmemişti! Son paylaşımı şaşırttı

Geçtiğimiz yıllarda Müge Anlı ile yollarını ayıran ünlü psikiyatrist Arif Verimli’nin son paylaşımı çok konuşuldu. Evlilik fotoğrafını paylaşan ünlü ismin gençlik yılları ve bıyıklı hali dikkatlerden kaçmadı.
 - Cem Özkök ceza yedi! Ödediği tutara isyan etti
10 saat 36 dakika önce

'Foşur foşur' temizlik yapan Cem Özkök ceza yedi! Ödediği tutara isyan etti

Temizlik videoları ile ünlenen sosyal medya fenomeni Cem Özkök'e Ticaret Bakanlığı ceza kesti. Ödediği tutarı hesabından paylaşan Özkök, karara isyan etti.
Magazin - Magazin
16 saat 46 dakika önce

'Çakallarla Dans 7'nin çekimleri tamam! İlk görüntüler geldi, vizyon tarihi de belli oldu

Türk komedi serisi Çakallarla Dans’ın 7. filminin çekimleri tamamlandı. Merakla beklenen yapımdan hem fotoğraflar paylaşıldı hem beyaz perdede gösterileceği tarih belli oldu.
 - Sezen Aksu'ya büyük şok! Apar topar polis merkezine gitti
16 saat 56 dakika önce

Sezen Aksu'ya büyük şok! Apar topar polis merkezine gitti

Şarkıları ve sahne tarzlarıyla adından söz ettiren Sezen Aksu telefon dolandırıcılarına 220 bin TL kaptırdı. Ünlü şarkıcı olayın ardından emniyete giderek dolandırıcılardan şikayetçi oldu.
 - Filiz Akın'ın Fatma Girik paylaşımı gündem oldu!
17 saat 14 dakika önce

Filiz Akın'ın Fatma Girik paylaşımı gündem oldu

Türkan Şoray, Fatma Girik ve Hülya Koçyiğit ile birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden yakın arkadaşı Fatma Girik’i unutmadı. Ünlü isim Girik için "Merak etme Fatma'cım, her zaman sevenlerinin gönlündesin. Seni özlemle anıyoruz" ifadelerini kullandı.
 - Evrim Alasya'dan dikkat çeken şiddet itirafı! "Maruz kaldım"
17 saat 56 dakika önce

Evrim Alasya'dan dikkat çeken şiddet itirafı! "Maruz kaldım"

Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolü ile çok konuşulan 44 yaşındaki Evrim Alasya katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Alasya, ‘Sektörde hiç psikolojik şiddete maruz kaldığınız oldu mu?’ sorusuna "Fiziksel hiç olmadı ama psikolojik şiddete maruz kaldım” cevabını verdi.
 - Ünlü iş adamı 3 milyon TL'ye loca kiraladı
19 saat 11 dakika önce

Ünlü bir iş adamı Bodrum'da 3 milyon TL'ye loca kiraladı

Güzide tatil beldesi Bodrum’daki fiyatlar sık sık gündeme geliyor. İddiaya göre, ünlü bir iş adamı Bodrum Türkbükü’ndeki popüler bir mekanda aylık 3 milyon TL’ye loca kiraladı. İndirimli aldığı bu fiyata yalnızca 5 kişilik şezlong, şemsiye ve havlu dahil.
 - Eşini tek kalemde sildi! Herkes benzer yorum yaptı
20 saat 2 dakika önce

Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer’i tek kalemde sildi! Herkes benzer yorum yaptı

Yasak Elma dizisinde üstlendiği Yıldız karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanan Eda Ece ile mutlu bir evlilik sürdüren Buğrahan Tuncer’e nazar değdi. Tuncer’e kızan Ece, eşini tek kalemde sildi.
 - Aynı anneannesi! Hülya Koçyiğit'in torunu imaj değiştirdi
21 saat 19 dakika önce

Aslışah Alkoçlar'dan yeni yaşa yeni imaj! Hülya Koçyiğit'e benzetildi

Sosyetenin en tanınmış isimlerinden Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, imaj değiştirdi. Anneannesinin gençlik yıllarına çok benzetilen Alkoçlar'ın yeni imajına sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.
 - Geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı! Kayınçosu ünlü isim çıktı
22 saat 29 dakika önce

Kadir Ezildi geçtiğimiz gün nişanlanmıştı! Kayınçosu ünlü isim çıktı

Temizlik programlarıyla adını duyuran Kadir Ezildi şu sıralar özel hayatıyla gündemde… Ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde Gamze Türkmen’le nişanlanmıştı. Ezildi’nin hayranları tarafından Gamze Türkmen’in kim olduğu merak konusu oldu. Türkmen’in 'Canlar Cananı Muhammed' ilahisi ile tanınan Fırat Türkmen'in kardeşi olduğu ortaya çıktı.
 - Adidas’ta Bella Hadid krizi
22 saat 50 dakika önce

Adidas’ta Bella Hadid krizi! Marka geri adım attı, özür mesajı geldi

Filistin kökenli model Bella Hadid, İsrail destekçilerinin baskısı üzerine Adidas’ın ayakkabı reklamından çıkarıldı. Eleştiri oklarının hedefi olan ünlü marka daha sonra Hadid’den özür diledi.
 - İmajıyla dikkat çekti! Son görüntüsüyle korkuttu
23 saat 3 dakika önce

İmajıyla dikkat çeken Büşra Pekin son görüntüsüyle korkuttu!

Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki rolüyle hafızlara kazınan ünlü oyuncu Büşra Pekin’in son görüntüsü sevenlerini korkuttu. Son olarak Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu” "Zatürre oldum. Tedavim bitmek üzere...Zatürreyken bile film çektim. Şimdi iyiyim” dedi.
 - Ameliyattan çıkınca ilk isteği duyanları şoke etti!
25 Temmuz 2024 - 10:00

İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıkınca ilk isteği lahmacun oldu

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde kalbinden bir ameliyat geçirmişti. Hızlı bir şekilde toparlanan Tatlises'in operasyonunu gerçekleştiren Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu ameliyat sonrası yaşananları anlattı. Usta şarkıcının ilk isteğinin lahmacun olduğu ortaya çıktı.
 - Yeni dizisi için bomba partner! Ünlü oyuncuya teklif gitti
25 Temmuz 2024 - 09:55

Aslı Enver’in yeni dizisi ‘Kuşatma’ için bomba partner! Ünlü oyuncuya teklif gitti

Kızı Elay’ı kucağına aldıktan sonra oyunculuğa ara veren ve tüm vaktini bebeğine ayıran Aslı Enver, yeni dizisiyle dönüyor. Enver’in Netflix için çekeceği dizide partner arayışına girildi. Hatta ünlü oyuncuya teklif bile gitti. İkiliyi diziseverler çok yakıştırdı.
 - Pahalılığa bir öneri de ondan geldi! Esnafa fiyat önerisi sundu
25 Temmuz 2024 - 09:31

Özge Ulusoy Bodrum'daki fiyatlarla ilgili konuştu! Esnafa fiyat önerisi sundu

Bodrum ve Yunanistan arasındaki fiyat farkı sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. Ünlü isimlerden de son dönemlerde tatil fiyatları ile ilgili açıklama geliyor. Bu isimlerden biri de Özge Ulusoy oldu. Konu ile ilgili Ulusoy, “Herkes kendi ülkesinin topraklarında tatil yapmak istiyor. Bizim ülkemiz bir cennet” dedi.
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 09:11

Şeyma Subaşı gönlünü Mert Ayaydın’a kaptırdı! İlk fotoğraf da geldi

Önceki günlerde adı ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti. Subaşı’nın gönlünü iş adamı Mert Ayaydın’a kaptırdığı iddia edildi.
 - Son hali şaşırttı! "Bu adama ne olmuş böyle"
25 Temmuz 2024 - 09:04

Kıvanç Tatlıtuğ'un son hali şaşırttı! "Bu adama ne olmuş böyle"

Yer aldığı başarılı projelerle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ yoğun geçen sezonun ardından tatile çıktı. Motosikletiyle objektiflere yakalanan oyuncunun aldığı kilolar gözlerden kaçmadı. Sosyal medyada Tatlıtuğ’un son hali ile ilgili yorum ve beğeni yağdı.
 - Dilan Polat'ın mahkemeye yaptığı tahliye talebi reddedildi
24 Temmuz 2024 - 18:40

Tutukluluğuna itiraz edilmişti! Dilan Polat davasında yeni gelişme

Suç işleme amacıyla örgüt kurma ve yönetme, kara para aklama gibi suçlardan hakkında açılan dava kapsamında hapishanede bulunan Dilan Polat'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.
Sona Git